Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

При рождении ребенка платить будут больше

******, сказал что в лужу перднул, *****? Какие хотелки, ты головой перед топиком думаеш? Что ты мне оплачиваеш, нихера се, у меня оказывается есть кормилец на ХФ .......

1 - Мне чтоб родить как минимум надо сменить пол
2 - своего ребенка воспитываю сам, и не тяну не с родителей, не с государства.

А у "тебя" видать психоз ******.....

У вас идинахулит в тяжелой форме:іржач:

Причем тут агрессивный или против помощи. Вы написали фразу, которую я счел не применимой в наших реалиях. И так, как у меня и моих знакомых есть некоторый опыт в этой сфере, я отставил свой комментарий.
В Вас клепка в голові є? Ви вою совкову агресивність виказуєте на всі дописи, що не відповідають Вашим "не реаліям"? Дурко агресивне, Ви хоч читайте уважно, що люди пишуть, а вже потім кидайте на них свою тупу агресію та образи.
Для Вас особисто ще раз повторю: гроші виділяє держава для дітей, перша виплата є більшою, призначена вона для надання можливості забезпечення дитини першими необхідними речами. Держава Вам надає фактично халяву. А Вам не подобаються терміни халяви, бо або не встигли самі вчасно оформити документи, або були затримки з виплатою. Але ж гроші таки все одно виплатили? В чому проблема? Можливо тут проблема не в державі? А у Вас в голові? Вам не спадало на думку, що у затримках може бути провина місцевих урядовців/посадовців? Що затримки викликані прийняттям нового кошторису - бюджету? Тим паче, що частина дописувачів напротивагу Вам пише протилежне - вчасно отримали кошти.
І в будь якому випадку це не виправдання Вашому хамству. Лікуйтеся, а то дуже агресивні.

Тем кто делает с другой стороны, также пора выплачивать!

Ваша категоричность написанного.
Ви взагалі з головою дружите? Що за категоричність? Ви про шо? Про те що ***********и ниють, що все не так? А це не правда?
Чего вы ноете? Вас ****, так молча радуйтесь, потому как могли бы ***** ****ы. Возможно пошло и вульгарно, но тоже так же категорично!
*****, нє? Ви взагалі читати вмієте? Ниють то якраз Вам подібні ***********и. Яким все не так. Всі їх «їб..ть». А вони такі горді, як кажуть на ХФ, д'Артаньяни бачуть всю правду-матку в житті.
У Вас вийшло не просто вульгарно, а тупо та агресивно. Типовий агресивний ***********.
По вашим словам, все только и рождают детей ради этой помощи. Что за бред?
????? Ви хворі? Можете вказати на мій текст, де я таке писав? Я писав зовсім протилежне. Ви хоча б читати вмієте? Боже, ну і ******.
Большинство рожают детей совершенно не по этой причине!
Я писав протилежне? Вкажіть. Ви текст хоча б читали? Чи одразу своє тупе агресивне фе виказали?
Просто в нашей стране ничего не делается по уму.
Типовий тупий **** ***********а. Вот все в цій країні не так. А в якій все так? Може не стільки в країні проблема, а в Вас?
Вот вроде хорошо, сделали помощь, но все через ******у!
Вам, чи Вашій родині гроші при народженні зі сраки виймали? Чи попередньо не продезинфікували купюри? Що за маячня? Ви собою підтверджуєте мій допис: не дають гроші – погано, дають – теж погано, що за тупе ниття?
Вы думаете ее (эту помощь) не дают бомжам?
В вас є якісь аргументи? Є докази? Вам доводилося хоча б оформити документи на дитину? Хоча б якісь? Що ви мелете?
Которые именно ради денег и залупили? - рожают!
Ви їм свічку тримали при «залуплянні»? І вони Вам свої плани виказували? Господи, дитинко, навчися користуватися тим, що дано природою у черепній коробці – розумом. Бомжихи як народжували, так і народжують, і так і будуть народжувати. Матеріальні кошти, виплата яких розтягнута на дуже великий проміжок аж ніяк не є головною причиною їх плідності. Їм телевізора потрібно подарити, або стереалізувати. Інакше все одно народжуватимуть. Бо в них такий асоціальний спосіб життя. Їм на все з високої дзвіниці. Вони про вагітність здогадуються вже на 6-7 місяці, коли вже пузо пре. І який відсоток з них це пузо ще доносить?
И дети отправляются в приют.
Дітей відають до притулку не через допомогу при народженні. А через свій асоціальний спосіб життя. Вони залітають аж ніяк не планово. І не заради виплати дитячих доплат. Щоб не було притулків потрібно заборонити продаж алкоголю, наркотиків. Почати саджати за проституцію, бандитизм. Потрібно ізолювати асоціальні верстви від решти людей.
Нет случаев, где действительно порядочная семья с обычным достатком не получает эту помощь? - есть!
Де? Що ви мелете? Може проблема в правильності оформлення документів і в бажані отримувати кошти?
В итоге потугами, но ростят своих детей.
А має держава за них ростити? Чи постійно потрібна халява?
Так чего же ныть - все хорошо!
Так і не нийте! Я ж до цього Вас і закликаю. А то Вам все не так.
Ввели новые правила по налоговой - в итоге имеем очередя, что люди ночью приходят занимать ее. Дальше писать?
А це яким боком до дитячих виплат? Що у Вас за каша в голові?
Или у нас действительно так все охуенно, а я просто **********, который выискивает во всем минусы? А вы просто такой молодец патриот, что даже на украинском пишете...
В нас не так все класно. А от щодо **********а – то тут я вже не знаю, дуже схоже. І чим вас дратує моя українська? Я не маю права на своїй землі у своїх державі писати на рідній мові? Може саме моя українська і викликала в Вас такий тупий ***********ний ****? Так лікуйтеся. А не лізьте на форуми на людей кидатися.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу