Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пресс-марафон с Президентом Украины Владимиром Зеленским (Онлайн)

• Автор теми Автор теми wolf2606
  • Дата створення Дата створення
У Петра может и бьіло, а у вас зелебобиков нихера нету кроме как Петра вспоминать все время

Петро и Вовочка два абсолютно разных архетипа.

А вот Вовочка и Леня Космос-близнецы братья.:)

Танцы на столе е-е-е,
Такого я не встречал нигде.

А ваще Зеля искренне считает, что его не любить могут только за деньги проклятого Порошенко.
Ведь он столько хорошего сделал, а еще сколько сделает. Разве могут быть недовольные?

А ваще Зеля искренне считает, что его не любить могут только за деньги проклятого Порошенко.
Ведь он столько хорошего сделал, а еще сколько сделает. Разве могут быть недовольные?

особенно моряков освободил, не забывает об этом упомянуть

вот интересное

Петя теж так вважав, ще й дуполизи солодку завісу ставили. Тепер Зеля на ті ж граблі

У мене немає з ним ніяких стосунків. Усі кримінальні справи мають розглядатися згідно із законом. Я нічого не гальмую і не маю ніякого стосунку до Труханова. Я хотів би, щоб він змінив підхід до Одеси, щоб вони почистили від криміналітету Одесу
Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

это ****ец

Сама головна помилка вовизе - надия уболтать ***ла чи по телефону , чи в норманському формати. Це било би можливо , если б ця потвора била людиною , а ни рептилоидом .

На запитання, чи зможе Труханов декриміналізувати Одесу, президент відповів: "Я не думаю, що щось зміниться. Ну чесно. Я кажу вам відверто, все буде залежати від місцевих виборів, до яких ми повинні почати готуватися. Якщо одесити хочуть іншого мера, вони мають обрати іншого", - підсумував президент.

Если Труханова выберут заново, то причем тут Зе?

Назад
Зверху Знизу