domask Статус: Offline Реєстрація: 30.11.2007 Повідом.: 4762 08.09.2010 🟡 02:58 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #21 J-23 сказав(ла): Нет просто все открыто. Любят спать с отк. окнами-охладили! Натисніть, щоб розгорнути... А я думаю че так на улице потеплело а то Вы с открытыми окнами котел включили . Не надо нарушать дисбаланс в природе
J-23 сказав(ла): Нет просто все открыто. Любят спать с отк. окнами-охладили! Натисніть, щоб розгорнути... А я думаю че так на улице потеплело а то Вы с открытыми окнами котел включили . Не надо нарушать дисбаланс в природе
Губер Г Статус: Offline Реєстрація: 22.07.2010 Повідом.: 52087 08.09.2010 🟡 02:58 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #22 domask сказав(ла): А я думаю че так на улице потеплело а то Вы с открытыми окнами котел включили . Не надо нарушать дисбаланс в природе Натисніть, щоб розгорнути... Буду топить чтоб Катаклизьма настала!
domask сказав(ла): А я думаю че так на улице потеплело а то Вы с открытыми окнами котел включили . Не надо нарушать дисбаланс в природе Натисніть, щоб розгорнути... Буду топить чтоб Катаклизьма настала!
IRDEN Статус: Offline Реєстрація: 14.05.2010 Повідом.: 4216 08.09.2010 🟡 02:58 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #23 не хочу холодную зиму...хочу +22 круглый год, для Харькова))