Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Правильное питание

  • Автор теми Автор теми Solomoniya
  • Дата створення Дата створення
Во-во, ось з цим сильно не розженешся.

ну я беру мясо в брикетах, не так уж и дорого и без мусора, в принципе скумбрия возможно даже полезнее семги будет, она хотя бы дикая. кальмары берите, там 2 гр омега 3 на 100 гр, варится 3 минуты + белок.
А так и нототения есть и камбала, треска.
 
ну я беру мясо в брикетах, не так уж и дорого и без мусора, в принципе скумбрия возможно даже полезнее семги будет, она хотя бы дикая. кальмары берите, там 2 гр омега 3 на 100 гр, варится 3 минуты + белок

Ну шоб зовсім не заморочуватись - оселедець. (В Середземному морі не водяться напевно).
 
не считаю покупку скумбрии, мяса семги, трески, кальмар заморачиванием, но дело Ваше

Заморочування буде з приготуванням - і багато сумнівів у свіжості товару.

Можна сказати що є способи визначити свіжість - знову ж таки заморочка.

Середземноморська кухня - це все-таки все з поля/моря - відразу на стіл. Не з потрійною мінімум переплатою як у нас за свіжість.
 
Заморочування буде з приготуванням - і багато сумнівів у свіжості товару.

Можна сказати що є способи визначити свіжість - знову ж таки заморочка.

Середземноморська кухня - це все-таки все з поля/моря - відразу на стіл. Не з потрійною мінімум переплатою як у нас за свіжість.

исследования проводились не только на средиземноморцах, вообще потребление морепродуктов полезно для любой нации, для тех кто живет на берегу моря и для тех кто не живет. Свежесть рыбы у последних хуже, но польза не нивелируется, омега 3, фосфор, белок от заморозки не исчезают.
а так, не хотите- не заморачивайтесь :)
 
В рыбьем жире конские дозы витаминов А и Д, которыми не очень хорошо злоупотреблять, а эта диета подразумевает много жира. Грамм 200 в день.
Она к сожалению вряд ли годится для спорта, хотя есть какие-то совмещающие фанаты.

Всі вітаміни в процесі його вироблення знищуються та відновлюються потім шляхом тупого додавання.
Про Д я взагалі не чув. Ну про те, що його там типо багато.
 
Заморочування буде з приготуванням - і багато сумнівів у свіжості товару.

Можна сказати що є способи визначити свіжість - знову ж таки заморочка.

Середземноморська кухня - це все-таки все з поля/моря - відразу на стіл. Не з потрійною мінімум переплатою як у нас за свіжість.

Не хочеш їсти - не вигадуй відмазок.
Проблем нуль.
Я варю - тупо кидаю грамів 200 й кашки туди ж грамів 25, спецій, 5-10 хвилин на вогні, потім ще трошки постоїть - готово. Переважно нототенію з-за простоти, але буває сельдь, скумбрію чи форель - теж рибки, яких купити дуже просто.
В принципі з м'ясом я роблю так само, тільки варю довше.

Раніше парився з готуванням на м'яса чи риби на пару, тушив, в грилі навіть( без диму), але воно все одно однаково "несмачне". Тож зараз варю з огляду лише на простоту. Да й несмачне давно стало звичайним.
 
Не хочеш їсти - не вигадуй відмазок.
Проблем нуль.
Я варю - тупо кидаю грамів 200 й кашки туди ж грамів 25, спецій, 5-10 хвилин на вогні, потім ще трошки постоїть - готово. Переважно нототенію з-за простоти, але буває сельдь, скумбрію чи форель - теж рибки, яких купити дуже просто.
В принципі з м'ясом я роблю так само, тільки варю довше.

Ну як же форель просто купити? Вона ж по ціні золота.

Про оселедець вище говорив.
 
Ну як же форель просто купити? Вона ж по ціні золота.
З точки зору користі вона гірша за дешманську нототенію. Але інколи хочеться щось інше.

Да що завгодно можна їсти.
Перше правило - їсти рибу, хоч кільки.
Друге - все ж краще їсти морську й дику.
Ну й третє виходячи з наших реалій - ту, що в чорному морі неможливо зпіймати.
 
З точки зору користі вона гірша за дешманську нототенію. Але інколи хочеться щось інше.

Охолоджене по ціні адекватне хіба сом, товстолоб, щука.

Все що морожене - дуже підозріло виглядає, не викликає апетиту, і переплачуєш за вагу льоду, яка мабуть складає там половину ваги.

Оселедець той що солений теж в принципі з мороженого - ну ладно уже.
 
Хз, я в велмарті нототенію та скумбрію беру морожені часто - води немає.
По смаку різниці з немороженим не бачу. Хоча я ніфіга не гурман, взагалі, тож може просто не відчуваю.
 
Не хочеш їсти - не вигадуй відмазок.
Проблем нуль.
Я варю - тупо кидаю грамів 200 й кашки туди ж грамів 25, спецій, 5-10 хвилин на вогні, потім ще трошки постоїть - готово. Переважно нототенію з-за простоти, але буває сельдь, скумбрію чи форель - теж рибки, яких купити дуже просто.
В принципі з м'ясом я роблю так само, тільки варю довше.

Раніше парився з готуванням на м'яса чи риби на пару, тушив, в грилі навіть( без диму), але воно все одно однаково "несмачне". Тож зараз варю з огляду лише на простоту. Да й несмачне давно стало звичайним.

как на гриле может быть несмачне?
я люблю рыба\мясо +соль и перец и в гриль. очень вкусно. и готовить легко. мясо беру подходящие куски, рубы чистят в магазине. дома остаётся только помыть и посолить)
 
как на гриле может быть несмачне?
я люблю рыба\мясо +соль и перец и в гриль. очень вкусно. и готовить легко. мясо беру подходящие куски, рубы чистят в магазине. дома остаётся только помыть и посолить)

Мається на увазі просто приготування в гарячій шафі, а не на вуглях.
 
у меня электрогриль. оптигриль. прикольная штука.

Ну так, я про це й казав.
АЛЕ!!! Якщо нормально закочегарити, щоб зі скоринкою, то яке ж це здорове харчування, коли там жир кипить та активно окислюється.
А без цього вийде фактично варене - оте саме несмачне. Як на пару, але без пару.
 
Ну так, я про це й казав.
АЛЕ!!! Якщо нормально закочегарити, щоб зі скоринкою, то яке ж це здорове харчування, коли там жир кипить та активно окислюється.
А без цього вийде фактично варене - оте саме несмачне. Як на пару, але без пару.

какой жир? ничего там не кипит. рыба меньше 10 минут готовится. пробовала и красную (стейки) и белую (целую). очень даже вкусно. мясо (курица, говядина) тоже отлично. только говядину нужно выбирать правильную, я пока не научилась, бывают промахи.
 
Назад
Зверху Знизу