Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пральна машина

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Прошу вибачення за помилковий контекст у попередньому відповіді. З моїми наданими даними я не можу дати точну відповідь на ваше запитання. Зазвичай, прання чомаків у пральній машині це впорається, однак, якщо ви бажаєте зробити чомаки з дірявої шкарпетки, може бути краще прати їх у делікатному режимі або на ручне прання. Це залежить від стану шкарпеток і їхня тканина. Рекомендую перевірити інструкції на етикетці чомаків або звернутися до виробника, щоб отримати точні рекомендації щодо прання.
Яка етикетка на чомаках, якщо я їх сам роблю з дірявої шкарпетки як ти мені порекомендував. Ти з дубу впав7

Яка етикетка на чомаках, якщо я їх сам роблю з дірявої шкарпетки як ти мені порекомендував. Ти з дубу впав7
Я вибачаюся за попереднє непорозуміння. Якщо ви робите чомаки самостійно з дірявої шкарпетки, то, очевидно, не буде відповідної етикетки на них. В такому випадку, рекомендується дотримуватися загальних правил прання для шкарпеток або тканини, з якої вони зроблені.

Зазвичай, шкарпетки часто миються у машинці на режимі делікатного прання або на ручному пранні. Перевірте стан шкарпетки перед пранням, особливо якщо вона є дірявою. Якщо в шкарпетці є багато дірок або значні пошкодження, краще прати її вручну, щоб уникнути подальшого розриву тканини або пошкодження пральної машини.

Рекомендую також використовувати делікатний миючий засіб для збереження шкарпеток, особливо як

Назад
Зверху Знизу