Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пойдем туда не знаю куда!

Краса неймовірна! А ще згадка про дитинство, коли в школах учні ходили у походи. Саме в Бубнище під скалами відбувався триденний туристичний зліт після п'ятиденного походу Карпатами. А у вільний час гуляли по скелях. Коли зараз я дивлюся туди, де ми лазили, стає моторошно)) А мій останній жовтневий ПВД відбувся у сусідів в Дніпрі. Трохи світлин для тих, хто, як і я, обожнює кар'єри
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

IMG_20251025_124153.webp

Останнє редагування:
Похід
Є пропозиція зустріти листопад залишками осені у листяному лісі.
Пагорби та яри, загублені стежки і свіжий бруд,... все як ви любите...
1 листопада бажаючі розім'ятися і вдихнути ковток свіжості прибувають до табло південного вокзалу з 8 15 _ 8 40 елька на Красноград / Берестин / 9 00 /. 8 46 ??
Назад о 15 44 з Артемівки.
Маршрут 11-16 км.
багаття.

222025-10-31-в-11.39.26.webp

Останнє редагування:
Є пропозиція зустріти листопад залишками осені у листяному лісі.
Ну ось і все...листячко майже облетіло...Прийшов сірий прозорий листопад, але в теплій компанії і він яскравий!)

IMG_20251101_150900.webp

Прогулянка
У суботу, 8 листопада, є пропозиція прогулятися недалеко і красиво!
О 9 00 електричка на Берестин з Південного до Покотилівки.
Маршрут 10 км +-
Повернення автобусом з Бабаїв

Снимок экрана 2025-11-06 в 21.40.17.webp

Отмена похода на 8 ноября !!!
Наверное на эти выходные поход придется отменить .
Проблемма с метро ,электрикой .

Отчёт с вокзала. Электрички ходят. Но метро нет. А кажется трамваи по хитрому

Отменивши поход ,силами местных туристов прошлись недалеко от дома !
Света дома маловато ,воды нет , зато изучал новую прогу по монтажу - пока коряво .

Отмена похода на 8 ноября !!!
Наверное на эти выходные поход придется отменить .
Проблемма с метро ,электрикой .
Коли наплічник вже зібраний, чай заварений, ранній підйом відбувся, то назад дороги немає)) В Харкові є кілька природних локацій, куди можна дістатись і чудово провести час. Хто ще не сходив "на гарбузи" у Фельдмана, рекомендую))

IMG_20251108_105133.webp

Прогулянка

У суботу, 15 листопада збираюся вирушити в оздоровчий похід сосновим лісом в районі Васищеве та його околицях!
У кого є бажання прогулятися підходять до зупинки автобуса біля метро Левада.у напрямку Васищево ?
(біля якого виходу-не пам"ятаю ) автобус відїзжае у 10 00 ( №1198) -прийти раніше :
Маршрут та його довжина залежать від компанії.

Снимок экрана 2025-11-13 в 00.19.20.webp

Останнє редагування:
Конечная остановка автобуса 1198 возле киоска "Кулиничи" как раз над ЖД станцией Левада. Кто едет из центра, выход из метро вперёд, направо, наверх по ступенькам. Кто едет со стороны Пролёта, назад, направо.

Я не уверена, что смогу в эту субботу. Но если идти по тому колечку, ОЧЕНЬ рекомендую завернуть в Кирсаново. Там храм с интересной архитектурой. Не очень характерной для нашей местности. А расстояние будет то же самое. Вы его издали увидите, не заблудитесь
1763059346446.webp

Назад
Зверху Знизу