Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пойдем туда не знаю куда!

В нас з тобою є значно ближче чистка річки Жихорець) Вже другий рік кожну суботу
І там також можна прокласти тропу. Я там вже ходила. Від витока з труби і до Федорецького озера. І потім далі, до Епіцентра, але там вже не так щоб зовсім вздовж русла тропа йде. Зате, на відміну від Удянської стежки, безліч джерел, деякі з яких обладнані для набору води.

Навіщо тобі сенс коли е процес ? 😀

• Це смішно!
Реакції: n*
Мое любимое место наверное уже небесопасно.Мрази кацапы пуляли по всей округе. Может кто узнает где это?.

Вкладення

• IMG_20190618_122624.webp
    IMG_20190618_122624.webp
    3.2 MБ · Перегляди: 25
  • IMG_20190618_123112.webp
    IMG_20190618_123112.webp
    2.6 MБ · Перегляди: 32
  • IMG_20190618_124039.webp
    IMG_20190618_124039.webp
    3.1 MБ · Перегляди: 29
Судя по всему это Верхняя Рогозянка !

Если интересна наша тема прогулок ,может создать свой топик и там уже дальше творчеством делиться?

Поудаляли самые хорошие фото

Я болею . Наверное надолго. Лето и осень для меня закончились. Дальше посмотрим как пойдет реабилитация .

Ну що. Відпочили кожен поодинці, поки була спека. Прийшла осінь - початок ПВД)

Поки Юра не може, буду намагатися тримати прапор. По суботах. Бо неділі в мене зайняті. Враховуйте це при складанні планів на вихідні.

І ось в цю суботу, 6 вересня, оголошую перший осінній похід сезону 2025 року. Невеличкий - саме норм втягнутися, якщо літо провели на пляжах.

Стартуємо з Харкова-Пасс. елькою на 8:59 Харків-Савинці. Приходити, звісно, раніше, бо чекати до останнього не будемо. Зустрічаємося, як завжди, на площі напроти сходів. Їдемо до станції Геніївка. І звідти йдемо вздовж Сіверського Донця. Вже буде не дуже спекотно, але ще тепло, щоб мати можливість скупнутися. Наскількі я пам'ятаю з байдарочних сплавів, майже усі пляжі на цьому відрізку саме з правого берега.

І ось коли накупаємося, перевіримо усі пляжі, то можна буде йти на залізничний вокзал Зміїва. Туди відстань більше, ніж до автовокзалу, але колись експеріментальним шляхом було з'ясовано, що всупереч розкладу автобусів може і не бути. Тому йдемо через урочище Пісківські Ями прямиком до станції. Є ельки на 16:00, 17:09, це приорітетні. Елька останньої надії - 19:14.

Вода на маршруті буде тільки у річці) Довжина маршруту десь 10 км по карті.

До зустрічі!

Назад
Зверху Знизу