Статус:
Повідом.: 663
Повідом.: 663
- 🔴 16:51 Повітряна тривога в Харків.обл.
Похоже, в Украине будет новый скандал или последует затягивание узды на "рысаках-правдолюбах".
А скандал этот связан с "реализацией" военной техники. Если бы не вопрос Куликова к Президенту и не
В общем, было бы смешно наблюдать за Дон-Кихотом, если бы не было войны и ТАМ не УМИРАЛИ наши парни.
Очередная блевотина, мля. Не скажу, что удивлён продажами или круговой порукой "элиты". Просто хреново от всего этого. Безысходность какая-то, людям "як пороблено"...
А скандал этот связан с "реализацией" военной техники. Если бы не вопрос Куликова к Президенту и не
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Гаранта: "Я стверджую, що під час моєї президентської каденції Міноборони зброю на внутрішній ринок не продавало, «Укроборонпром» не продавав. Якщо шановне і поважне видання оприлюднює цю інформацію, то ж не мені ж вас учити, дорогі мої, має бути дві точки зору. Візьміть іншу точку зору, продемонструйте її, принаймні дасте читачу самому визначити, хто з них правий. Бо, якщо ви кажете, що продали, то скажіть: яку зброю, коли, хто і кому" - всё бы заглохло как и "вышки Бойко". Но тут уже состоялось первое заседание суда, на которое ответчика пригласили "как всегда": "«Перше засідання Печерського суду мало відбутися в п’ятницю, 10 жовтня, о 8-й ранку. Ми отримали повістку в суд 10 жовтня близько 11-ї години дня, а Світлана Зварич – у суботу, 11 жовтня. Тобто все робиться так, щоб повістка прийшла вже після того, як відбулося засідання."В общем, было бы смешно наблюдать за Дон-Кихотом, если бы не было войны и ТАМ не УМИРАЛИ наши парни.
Очередная блевотина, мля. Не скажу, что удивлён продажами или круговой порукой "элиты". Просто хреново от всего этого. Безысходность какая-то, людям "як пороблено"...