Mr. Vision
M
- 🟡 17:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Повна мобілізація Ольгіно. Головний взагалі модеруватись буде?
У зв'язку з повною мобілізацією провокаторів з росії та тотальним забиванням актуальних тем.
У мене тимчасове питання.
Чому не банять підарасів?
Я нагадую що йде гібридна війна. І інформаційний супротив грає надзвичайно велику роль у сучасних подіях в Україні.
Може хоча б тимчасово (на період Військового Стану) почати більш активно банити провокаторів?
Мене тішить те що в них так підгоріло, проте є проблема. Вони маніпулюють нашими ватніками. А наші ватніки мають право обирати владу. Тому тут може бути біда. І не треба недооцінювати важливість питання.
Країна агрессор - російська федерація, он скільки ресурсів виділяє на пропагандонську діяльність на ХФ.
Вибачаюсь за тему на Головному.
Розумію що видалять.
Проте сподіваюсь що керівництво форуму прислухається до думок.
У зв'язку з повною мобілізацією провокаторів з росії та тотальним забиванням актуальних тем.
У мене тимчасове питання.
Чому не банять підарасів?
Я нагадую що йде гібридна війна. І інформаційний супротив грає надзвичайно велику роль у сучасних подіях в Україні.
Може хоча б тимчасово (на період Військового Стану) почати більш активно банити провокаторів?
Мене тішить те що в них так підгоріло, проте є проблема. Вони маніпулюють нашими ватніками. А наші ватніки мають право обирати владу. Тому тут може бути біда. І не треба недооцінювати важливість питання.
Країна агрессор - російська федерація, он скільки ресурсів виділяє на пропагандонську діяльність на ХФ.
Вибачаюсь за тему на Головному.
Розумію що видалять.
Проте сподіваюсь що керівництво форуму прислухається до думок.