Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Повернутися та знайти себе. Історії, що надихають. Денис Шеренговський

🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 18451
Адреса: Харків
  • 🟡 05:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Повернутися та знайти себе. Історії, що надихають. Денис Шеренговський

057 розповідає історії ветеранів, які не просто змогли повернутися в цивільні життя, а й почати будувати його по новому

photo2024-09-1817-58-54_66eaed6061624.jpg

Черкащанин Денис Шеренговський мобілізувався одним з перших, у березні 2022. Маючи за плечима досвід служби - у складі прикордонного загону потрапив на Донеччину. Там і отримав важке поранення, переніс ампутацію ноги.

Я розумів, у мене строкова служба, контракт, що прийдеться воювати. Я був в Мар’їнському напрямку, село Новомихайлівка, там й отримав поранення. Постійні обстріли, постійні обстріли танки, міномети, стрілецькі бої були. заходили вони до нас, згадує Денис.

Чимало сил було потрачено на те, щоб вилікуватися та знову почати ходити, за допомогою протезу. Ще більше - аби адекватно сприймати світ навколо, де багато хто навіть не задумується та не згадує про війну. Мислити позитивно Денисові допомагають ветеранське братерство, спорт, яким він захопився після поранення навіть більше, ніж до, та прагнення відкрити власну справу. Мріє цікаво та корисно годувати людей.

Загалом для всіх, але я ветеран і мені буде приємно, якщо будуть до мене приходити ветерани з родинами, не просто поїсти, а провести час, місце, де ми могли б зібратися, поспілкуватися, заходи проводити на майбутнє, - мріє чоловік

До Проєкту підтримки молодих ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні він приїхав вже з ідеєю, яка наразі перетворилася у детальний бізнес-план. Окрім Хакатону Денис вступив і до університету, а ще знаходить час та агітує інших ветеранів пробувати свої сили на проєктах та в бізнесі.
Денис переконаний, чим більше ветеранів зможуть взяти участь у проєкті, тим більше з них успішно повернуться до цивільного життя.

Джерело: 057.ua

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Назад
Зверху Знизу