gamaiunchik
Привіт!
Статус:
Повідом.: 1
Повідом.: 1

- 🟡 11:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Вітаю, друзі. Нещодавно загорівся зробити собі упс для роутера на час відключення електрики. Роутер у мене на Wi-Fi 6, споживає 12V 2A. Я відрубив 2.4 складову, але все одно від павербанка з повишайкою працювати відмовлявся. Та і не хотілося через павер банк робити, хотілося щоб не ізнашувалося. Тож постало питання зробити по-людськи. Тим паче був час і натхнення. Знайшов в інеті отаку
, побачив що ніби мій роутер має витягувати. Хотілося зробити на збірці мінімум 2s3p 18650 Li-ion, щоб вистачало на 4-5 годин, коли світла немає. Спочатку зібрав все по схемі як на скріні, але без БМС плати. Все працювало як я очікував, єдине що УПС плата пропускає ток біля 1А (наскільки я зрозумів), і тому за період коли електрика є, батарейки не встигали зарядитися. Тому я подумав чому б до всього цього не під’єднати у паралель БМСку та, заживлювати від неї додатково. Але з підключенням цієї бмски у мене стало якось дивно все працювати. Струм почав скакати, індикаторний діод з УПС плати почав блимати. І тут я зрозумів що щось не так. Можливо треба десь діод поставити, адже струм може гуляти у протилежному напрямку, може ще щось. Я у цьому доволі слабо розуміюся, тому хочу проконсультуватися тут. Може хтось підкаже що на схематиці не так. Заживлювати я думав або через DC або USB-C. То по суті два входи.
Схема збірки:
Посилання на комплектуючі:
1)
2)
3)
Якщо треба ще щось — кажіть, докину.
Я початківець у цій справі, можу не розуміти якихось базових речей. Буду радий будь-якій критиці\пропозиціям. Дуже дякую.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Схема збірки:
Посилання на комплектуючі:
1)
2)
3)
Якщо треба ще щось — кажіть, докину.
Я початківець у цій справі, можу не розуміти якихось базових речей. Буду радий будь-якій критиці\пропозиціям. Дуже дякую.
Останнє редагування: