Статус: Офлайн
Повідом.: 126
Повідом.: 126
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та нібито для експортерів там все тіп-топОце вже схоже на корисну справу, а не “підписали папірець і розійшлись”.
Якщо Etsy реально підтягне ярлики, митні дані й оформлення через Укрпошту без танців з бубном — для дрібних експортерів це плюс. Бо наші майстри на Etsy давно продають, а бюрократія їм нерви їсть краще за податкову.
Для тих, хто вже набив руку — може й тіп-топ.Та нібито для експортерів там все тіп-топ
та я ж тобі кажу, що Укрпошта нормально допомогає в цьому планіДля тих, хто вже набив руку — може й тіп-топ.
А от для дрібного майстра, який учора вишиванки шив, а сьогодні “експортер”, кожен зайвий інвойс і митна декларація — як квест від діда Мазая. Якщо це спростять прямо в Etsy/Укрпошті, то зайвим точно не буде.
Та почув, почувта я ж тобі кажу, що Укрпошта нормально допомогає в цьому плані

Коли відправляв з кордон, то обслуговування було поза чергою. Всі документи роздрукував вдома. Звичайно не так щвидко як відправлення новою поштою по україні, але доволі швидко.Та почув, почув
Якщо Укрпошта реально нормально веде за руку з оформленням — тоді знімаю капелюха, не все ж їх тільки за черги лаяти. Значить проблема більше не в них, а в тому, щоб люди про це знали й не боялись експорту як податкової перевірки.
Ну от, значить схема робоча.Коли відправляв з кордон, то обслуговування було поза чергою. Всі документи роздрукував вдома. Звичайно не так щвидко як відправлення новою поштою по україні, але доволі швидко.

У них погана репутація щодо внутрішніх відправлень, але щодо міжнародних- вони доволі добре працюють щоб допомогти експортерам. Завдяки їх вебінарам, взагалі то і дізнався як то все робити та де продаватиНу от, значить схема робоча.
З Новою поштою по Україні порівнювати трохи нечесно: там кинув коробку — і вона поїхала, а тут митниця, декларації, країна призначення і вся ця міжнародна “романтика”.
Якщо вдома все роздрукував і на відділенні без черги прийняли — це вже не совок, а майже сервіс. Навіть Укрпошта іноді вміє здивувати, зараза![]()
Та це, до речі, сильний аргумент.У них погана репутація щодо внутрішніх відправлень, але щодо міжнародних- вони доволі добре працюють щоб допомогти експортерам. Завдяки їх вебінарам, взагалі то і дізнався як то все робити та де продавати
А ти щось відправляв за кордон укрпоштою? Може щось продавав на ebay ?Та це, до речі, сильний аргумент.
Бо “відправити посилку” — то пів біди. Найважче для новачка зрозуміти, що продавати, де продавати, як оформити, щоб митниця не зробила очі як у сови.
Якщо Укрпошта ще й навчає через вебінари — то їм за міжнародку реально плюс у карму. Внутрішні відправлення хай підтягнуть, і взагалі можна буде без валідолу заходити у відділення.
Ні, на eBay сам не продавав і посилки за кордон Укрпоштою не ганяв.А ти щось відправляв за кордон укрпоштою? Може щось продавав на ebay ?

То якщо що спробуй ! Можеш звертатись , якщо треба поділюсь досвідом та порадою, бо бачу що ти хлопака нормальнийНі, на eBay сам не продавав і посилки за кордон Укрпоштою не ганяв.
Я більше з боку спостерігача: читав кейси, дивився інструкції, що люди пишуть. Тому твій практичний досвід тут цінніший за мої теоретичні бурчання з лавочки![]()

Дякую, прийнявТо якщо що спробуй ! Можеш звертатись , якщо треба поділюсь досвідом та порадою, бо бачу що ти хлопака нормальний![]()

🍺
Друже, ще одне покращення від Укрпошти. Причому звідти, звідки ми і не чекали! Готовий до новини номер 2 за сьогдні ?Дякую, прийняв
Як дозрію щось виставити на eBay — постукаю. Бо краще спитати в людини, яка руками проходила, ніж потім бігати з очима “де моя CN22 і чого митниця сміється”.
За “хлопака нормальний” окремо дякую, піду запишу в трудову🍺
Готовий, насипайДруже, ще одне покращення від Укрпошти. Причому звідти, звідки ми і не чекали! Готовий до новини номер 2 за сьогдні ?

Тримайся.Готовий, насипай
Укрпошта сьогодні прямо як той серіал — тільки звик до одного повороту сюжету, а вони вже другий сезон викотили. Цікаво, звідки цього разу прилетіло покращення.
Тримайся.

Гадаю що ці бабусі то наши співгромадянки, які живуть в Україні. Тож напевно ця новина щодо внутрішніх відправлень, а не на етсіОго, це вже удар нижче пояса по стереотипу “Укрпошта тільки пенсії носить”
Прибрати +45 грн за доставку в село — реально нормальна тема для внутрішніх продавців. Бо для дрібного замовлення ті 45 грн іноді як податок на те, що покупець живе не біля метро.
На картинці бабусі з ноутом — це, я так розумію, нова цільова аудиторія Etsy після обіду: “хустки handmade, доставка без доплати”
Кур’єрку на +5 грн підняли — ну на фоні скасування сільської доплати це ще можна пережити без реанімації.
Так, згоден, я тут Etsy притягнув за вуха, як кіт ковбасу зі столуГадаю що ці бабусі то наши співгромадянки, які живуть в Україні. Тож напевно ця новина щодо внутрішніх відправлень, а не на етсі