Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Посоветуйте ласты :)

🟡 11:34 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 13483
  • 🟡 11:34 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Посоветуйте ласты :)

Хочу купить ласты, посоветуйте какие лучше брать, плаваю в бассейне - на поверхности :)

• 🟡 11:34 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
монку лучше=) трубку и маску и нырки по 50 метров=)

Я-же говорю, мне не для ныряния, а для плавания :)
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
что плавание в ластах за счет мышечной памяти улучшает плавание и без ласт :)

The principal function of the HYDRO TECH 2 SWIM Fins is to enable anyone from a novice to an Olympic standard swimmer to achieve an exact balanced kick, while using their preferred armstroke. As well as strengthening and toning the muscles, using the fins during swim training gives the legs neuro-musclular memory so that when the swimmer then swims without fins, they kick more effectively.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Думаю брать такие:
95093.jpg
arenarapylatpowerfin.jpg

Arena PowerFin

или такие (интересно есть ли такие в магазинах):
16533-2T.jpg

SPEEDO BioFUSE Training Fin

Раньше ласт не было, плавал только в советских и то давно :D Поэтому не знаю что выбрать :)

Останнє редагування:
Заходите подберем.

Назад
Зверху Знизу