Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
..замкнутое пространство))А мне..
по трейлеру чем-то похоже на Призрак 2010Переводчики / Les traducteurs / 2019
странный вы, Боб. ох какой странный..
на словах такой прям свидомый что аж хвильм вместо фильм.
а смотрите на поверку - всякое эрэфское ****о.
прям не знаю даже..![]()
Годно аргументировал.Найпре винсовки робити Ви подивіться цей фільм. Це того варто. І фільм не ****о, а історичний шедевр - часопис іншої сучасності. Одного цього фільму достатньо, щоб викликати стійку огиду до проекту "СРСР 2.0".
Так, фільм зроблений у РФ - і що з того? Важливіше який, про що, та який сенс покладений у фільм.
Як Ви молода людина, то у Вас є шанс подивитись як ми жили у СРСР, що таке "підпільний" концерт, перевдягнене КГБ, комсорги, "любера", як руйнували кар'єри талановитим хлопцям за те що слухали "Пінк флойд", як виводили моїх однокласниць у коридор та завуч міряла лінійкою довжину спідниці до коліна, як забороняли підводити дівчатам очі та насильно комсомольскі актівісти вмивали їх у туалеті, тощо. Тож варто дивитись цей фільм, щоб не захотіти ніякого "СРСР 2.0".
Додам - що за упередженість? У цій темі рекомендували "Движение вверх" - відверто пропагандиський російський фільм - відносно цього - ані пари з вуст. А як я рекомедую фільм проти проекту "СРСР 2.0" то вже я дивний.![]()
Дед, ты невнимателен. Вернись назад и перечитай. Зоя там всё ясно пояснила.У цій темі рекомендували "Движение вверх" - відверто пропагандиський російський фільм - відносно цього - ані пари з вуст.
А можно так написать - полова?
..Trolljegeren, "Охотники на троллей"
Фильм 2010 года, но случайно наткнулся позавчера.
Трое студентов расследуют ******** браконьерами медведей на севере Норвегии и узнают о существовании троллей. Не форумных а настоящих, ну то есть сказочных Власти знают, но, как водится, скрывают.
Во главе с опытным охотником на троллей они отправляются на охоту.
Снято в жанре любительской документалки. Подробно и я бы сказал буднично показан процесс охоты.
Забавно, мне понравилось. 4 из 5.
Охотники на троллей. Trolljegeren
была игра на тему found footage/псевдодокументалка:
https://www.kharkovforum.com/4638294-kinoigrulina_188_found_footage
вот в тему оно на 100%
достойный представитель жанра от норвежских создателей.
снято бОлее чем достоверно/натурально.
смотрелось легко, не смотря на то, что в принципе я - не поклонник такого жанра.
тролли прикольные))..
кусок, где суровый.дядька бланки/бумаги оформляет
и по ходу дела про классификацию троллей и их повадки рассказывает - *****)),
прям в.мире.животных ))
для своего жанра - на 8 из 10.
тюнатебя)))Ну что ж, опоздал. Боюсь, всю тему я не осилю, даже не смотря на карантин ))
)) предлагаю вам, как позиционирующему себя патриотом,Найпре винсовки робити// Це того варто.
молодуха, конечно, но совок застала
Ось і поговорили.....мне с вами говорить не о чем.
Спірна думка. Але не по темі цієї гілки.нет в украинском языке такого оборота *це того варто*(с)
это калька с русского *это того стОит* или гуглопереводчик), что бОлее вероятно.
українською - *це вартує*.
Дед, ты невнимателен. Вернись назад и перечитай. Зоя там всё ясно пояснила.
Парубоче, я повернувсь - перечитав, хоча добре пам'ятаю цей момент, бо сам хтів послатися на БєдКомедіана. Але там є відповідь Апельсинки. А відповідь Зої на "Движение вверх" я не знайшов. Допоможеш знайти? Посилання наведеш?