• Автор теми Автор теми Олексій
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 46
Пошук людей

Шукаю людину, 3 лютого 2008 року разом їхали у потязі №143 Ст-Петербург-Харків, вагон№5, місце 3. Дівчина, майбутній художник, десь 20 років, світле волосся, у потязі читала Ніколая Рєріха, дуже приємна у розмові людина. Хотілося б розшукати та підтримувати зв'язок.:)

На привеликий жаль я не знаю її імені чи прізвища...я не встиг це спитати....я знаю тільки, що вона вчиться на художника, їй 20 років, світле волосся(не білявка...), її тато працює на заводі Електроважмаш....нажаль це все...я розумію, що шансів її розшукати мало...але спробувати варто :-(
Дякую за відповідь

Хорошо, жалко что данных маловато, что ж ты имени даже не спросил, ну ниче, я у своего дружбана попрошу узнать, у него там девушек мало учиться, может он и знает ее, а какой у нее рост, хоть приблизительно? А ты не знаешь на каком она курсе учиться?

Ми розговорилися вже під кінець подорожі, на початку було не до розмов, я з поховання бабусі їхав. Єдине я встиг - це зрозуміти, що я б не проти з нею ще поспілкуватися. Зріст приблизно 165 см. Якщо їй 20 років, то думаю десь 2 курс...
Дуже дякую.

Хорошо, я тогда у друга спрошу он тоже на 2-м курсе института, врядли конечно найти получится, но мы постараемся и если получится то мы обязательно с Вами свяжемся

Назад
Зверху Знизу