- 🟡 20:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Ну хорошо, а ячейка партии "Слуга народа" в Харькове есть?
Эта партия существует только в тиливизоре.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ну хорошо, а ячейка партии "Слуга народа" в Харькове есть?
Адреса Зе!офісу:Эта партия существует только в тиливизоре.
кто в теме, когда уже доллар по 8 ?
Адреса Зе!офісу:
вул. Отакара Яроша, 18 (офіс 303)
А 5 лет назад кого допустили?
То есть армия без топлива это не в приоритете. Ситуация с углем для ТЭС не в приоритете
Но в приоритете фантазии про Зеленского и кремль.
Порохоботизм в разрезе деградации
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Если финансирование его компании россией будет доказано - у нас будут внеочередные выборы президента
Зайди на сайт зебилов, у них там этот адрес указан.
Эй Увася, разве не хотели ограничить Пороха? Разве не прикручивали гайки Ющу?, вот и пытаеются пропихнуть закон про по сути уничтожении института президенства.
Думал. Для тебя это достижение.
Даже если такое произойдет, то по большому счету ничего не изменится, во всяком случае для пети:Порохоботы хотят лишить Президента полномочий путём принятия закона в Верховной Раде!
Володимир Зеленський звинуватив Центрвиборчком у затягуванні оголошення результатів виборів президента.
"Зараз відбуваються дуже кумедні речі – перемога є, а повноважень немає, хтось від мене булаву ховає. Що відбувається, я пояснюю: ЦВК затягує офіційне оголошення результатів", - заявив він у своєму відеозверненні у Facebook.
За словами Зеленського, це робиться для того, щоб Верховна Рада могла призначити дату інаугурації після 27 травня і позбавити його можливості розпустити парламент.
"Хоча мені здається, що це несправедливо. Президент, у якого довіра 73%, має, принаймні, право думати про це і має право мати цю можливість", - наголошує він.
"Система боїться! Це значить одне – ми всіх переможемо, усе буде добре, навіть не на 73, а на всі 100%. Всіх зі святом Великоднем!" – додав він.
Те, що я казав:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я читал, что такие основания сейчас есть постоянно. Потому что в Раде давно нет коалиции. Бери любые тридцать дней, и так как в эти тридцать дней нет коалиции, распускай Раду. Так что, если результаты выборов огласят до 27 апреля, у Зеленского будет возможность распустить Раду.
Чтобы хорошо воровать надо быть очень хорошим профессионалом своего дела. Наказывают не за то что украл, а за то что попался.
Доцільніше порівнювати з першим туром.
Після першого туру після того як порахували 100% бюлетнів,
душе швидко оголосили кінцевий результат.
Зараз ситуація простіше, бо всього два кандидати, і розрив величезний.
То чого тягнуть?
Бо бояться, що Зеленський розпустить Раду.
А якщо підстав для розпуску Ради нема, чого їм боятися?
Нехай оголошують результат.
Те, що я казав:
Зеленський звинуватив ЦВК у затягуванні оголошення результатів виборів