Статус:
Повідом.: 708
Повідом.: 708
- 🟡 20:39 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Порошенко беспокоится об экономике России? больше, чем о жизнях патриотов Украины и экономике "своей" страны?
Порошенко не підтримує введення санкцій
Перша зрада П. Порошенко на посаді Президента (у нього в Росії свої підприємства, їм тех від санкцій припаде, тож він свої інтереса ставить вище держави України і життів людей)
Друга зрада - якщо ассоціацію не ратифікують негайно, а він хоче аж на наступній сессії
Порошенко не підтримує введення санкцій
Порошенку ненависна ідея введення санкцій як покарання для Росії
Президент України Петро Порошенко не підтримує введення санкцій проти Росії Сполученими Штатами і Європейським Союзом.
Про це він сказав в інтерв’ю CNN, – повідомляє УНН з посиланням на радіо «Ехо Москви».
«Мені ненависна ідея використання санкцій як покарання для Росії», – сказав Порошенко.
Президент України наголосив на тому, що держава прагне миру.
«Нам потрібен мир», – підкреслив Порошенко.
За його словами, діалог про безпеку України в довгостроковій перспективі неможливий без участі в ньому Росії.
Також Президент повідомив, що через кілька тижнів або місяців на сході України пануватиме мирна атмосфера.
За словами Президента, він готовий використовувати будь-яку можливість для мирних переговорів зовсім не через слабкість, відсутності патріотизму чи нездатності захистити свою країну.
«Я налаштований оптимістично, і я думаю, що протягом декількох тижнів або місяців, ми побачимо встановлення миру», – сказав він.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Перша зрада П. Порошенко на посаді Президента (у нього в Росії свої підприємства, їм тех від санкцій припаде, тож він свої інтереса ставить вище держави України і життів людей)
Друга зрада - якщо ассоціацію не ратифікують негайно, а він хоче аж на наступній сессії
Останнє редагування: