Статус:
Повідом.: 214
Повідом.: 214
- 🟠 20:37 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Порядок заполнения декл про доходи, одержані з
Помогите, пожалуйста новичку на ОС!
Периодически мелькали просьбы дать образец заполнения, но так и не нашел...
С единого перешел на ОС, заполняю квартальную декларацию.
Все доходы только с ФОП. Имущества - не числится.
Вопрос:
Я заполняю только 1.1, (Доходи, одержані мною ЗА МІСЦЕМ ОСНОВНОЇ РОБОТИ (заробітна плата, дивіденди, премії, інші грошові та натуральні виплати, винагороди, доходи від роботи за сумісництвом, за договорами цивільно-правового характеру, авторські винагороди, а також доходи від виконання разових та інших робіт) причем, в столбце 2 два раза указываю период? Или я не так понял столбик 2?
Или я заполняю только пункт 1.3 (Доходи, одержані мною від ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ, приватної нотаріальної, адвокатської та іншої незалежної професійної діяльності та інші доходи, оподаткування яких проводять податкові органи (здавання в оренду приміщень, майна та ін.))
И там - не понятна суть столбца 5, как с ним поступать?...
Помогите, пожалуйста новичку на ОС!
Периодически мелькали просьбы дать образец заполнения, но так и не нашел...
С единого перешел на ОС, заполняю квартальную декларацию.
Все доходы только с ФОП. Имущества - не числится.
Вопрос:
Я заполняю только 1.1, (Доходи, одержані мною ЗА МІСЦЕМ ОСНОВНОЇ РОБОТИ (заробітна плата, дивіденди, премії, інші грошові та натуральні виплати, винагороди, доходи від роботи за сумісництвом, за договорами цивільно-правового характеру, авторські винагороди, а також доходи від виконання разових та інших робіт) причем, в столбце 2 два раза указываю период? Или я не так понял столбик 2?
Или я заполняю только пункт 1.3 (Доходи, одержані мною від ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ, приватної нотаріальної, адвокатської та іншої незалежної професійної діяльності та інші доходи, оподаткування яких проводять податкові органи (здавання в оренду приміщень, майна та ін.))
И там - не понятна суть столбца 5, как с ним поступать?...