Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
Це кіно зняли щоб заінтригувати та бабок зрубити
Але реалізація цікавої ідеї дуже посередня
Ідея була гівном спочатку. Щось типу наступності поколінь, або ще якась срань.

ще й дівка людини павука з роками стала огидною...
Чесно кажучи, вона стала огидною одразу як підросла та втратила харизму дорослої людини в тілі дитини (так саме як Дакота Фаннінг)
Перша половина другого ЛПука дуже тягомотна як раз завдяки неї, бо чекаєш на екшон, а там рожеві шмарклі.

Ідея була гівном спочатку. Щось типу наступності поколінь, або ще якась срань.
Я побачив, що зняли фільм про те, що б сталося з їх країною, якщо б до влади дістався такий, як пукін. Та як сміливі американці з цього виплутуються. Виплутались-то норм, але знято та розіграно дуже несміливо (за вийнятком сцени з реднеком Джессі). Та головне (для мене) - відсутня переконлива преамбула подій

Я побачив, що зняли фільм про те, що б сталося з їх країною, якщо б до влади дістався такий, як пукін. Та як сміливі американці з цього виплутуються. Виплутались-то норм, але знято та розіграно дуже несміливо (за вийнятком сцени з реднеком Джессі). Та головне (для мене) - відсутня переконлива преамбула подій
Це другорядне. Преамбули немає бо фільм не про війну. Це просто декорації.
Зуб даю, що ідея була зняти фільм про наступність поколінь. Але бабок під це не дали. І тому додали хайпову тему з громадянською війною.

Це другорядне. Преамбули немає бо фільм не про війну. Це просто декорації.
Зуб даю, що ідея була зняти фільм про наступність поколінь. Але бабок під це не дали. І тому додали хайпову тему з громадянською війною.
От не дали бабок, тому й вийшло, що окрім скороспілих декорацій нічого не спромоглися зробити, накидали хаотичних сцін хаоса та й усе.
Не знаю, що там насправді бажали автори продемонструвати... Але якщо фільм з назвою "Армагеддон" про любов до бабусі, то звісно, такий розумінню не підлягає.
Я б краще про того реднека глибшу історію подивився, як він став таким, чи був до цієї війни іншим... Ну й звісно, багато хто поліз в інтернет шукати інфу про прізвисько штата Міссурі (навіть самі сучасні міссурійці :D)

От не дали бабок, тому й вийшло, що окрім скороспілих декорацій нічого не спромоглися зробити, накидали хаотичних сцін хаоса та й усе.
Не знаю, що там насправді бажали автори продемонструвати... Але якщо фільм з назвою "Армагеддон" про любов до бабусі, то звісно, такий розумінню не підлягає.
Я б краще про того реднека глибшу історію подивився, як він став таким, чи був до цієї війни іншим... Ну й звісно, багато хто поліз в інтернет шукати інфу про прізвисько штата Міссурі (навіть самі сучасні міссурійці :D)
Не суди книжку по обкладинці.

якщо б до влади дістався такий, як пукін. Та як сміливі американці з цього виплутуються
От спеціально пішов передивлятись де в фільмі розкривається, що президент - ***ло.

Передивився ще раз, все, що закидають президенту, - він не давав інтерв'ю, тому він *****. А от те, що опозиційні сили розстрілюють полонених, це показано.

От спеціально пішов передивлятись де в фільмі розкривається, що президент - ***ло
Ти щось неуважно дивився.
Відмова від демократичного напрямку країни, посилення диктатури - заборона свободи слова, поширення брехні по телебаченню, самопризначення на черговий строк...
Тільки американці не росіянці. Озброїлись та вперед - виборювати свою демократію. Увірвались, лінчували, як в старі добрі часи - Перемога :D

Відмова від демократичного напрямку країни, посилення диктатури - заборона свободи слова, поширення брехні по телебаченню, самопризначення на черговий строк...
Коли це в фільмі говорили?

Передивився ще раз, все, що закидають президенту, - він не давав інтерв'ю, тому він *****. А от те, що опозиційні сили розстрілюють полонених, це показано.
Ти зосередився саме на інтерв'ю, бо головні герої - з преси, та обсмоктують це найчастіше, ніж усе інше
Як би там не було - жодна тема окрім перемоги демократичних сил (навіть в такому збоченому вигляді) не розкрита. Диктатура no pasaran

Да про що завгодно, чим він так задовбав всіх, що повстання почалось.
От й я бажав це побачити.
Але отримав лише поверхову інформацію уривками та доміркуванням

"- Орхидеи еще не зацвели... что бы это значило?
- Ну... Не зацвели, да и всё" (с)

Civil war спецом зняли так щоб було не зрозумiло що це таке коiтся та хто винен. Узяти лише той факт що Калiфорнiя на одному боцi з Техасом, так що марно там шукати якийсь натяки. Це не Dont look up.

От й я бажав це побачити.
Але отримав лише поверхову інформацію уривками та доміркуванням

"- Орхидеи еще не зацвели... что бы это значило?
- Ну... Не зацвели, да и всё" (с)
От я і кажу, що то тільки ваші фантазії про тирана.
А от як сєпари розстрілюють полонених, це добре показано.

От я і кажу, що то тільки ваші фантазії про тирана.
А от як сєпари розстрілюють полонених, це добре показано.
Які фантазіЇ? Це все протягом картини з'ясовується
З самого початку виступ по ТБ, що "все йде за планом", далі про черговий термін та ін. розповідають

Які фантазіЇ? Це все протягом картини з'ясовується
З самого початку виступ по ТБ, що "все йде за планом", далі про черговий термін та ін. розповідають
Тобто якщо у когось все йде за планом, то він - тиран. Нє, ну логіка залізна.

Назад
Зверху Знизу