Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
Какое-то там мрачное все и унылое. Наверно потому что тюрьма)
просто тому що фінчер-початківець. він, до речі розповідав, що то продюсери не дали зняти йому такий фільм, який би фанатам франшизи сподобався б :незнаю:

Вышел трейлер 2 сезона "Разделения"

Прикольная идея сериала. Кто 1 сезон не смотрел, советую...

Ой. Только заметил что январь 2025 :(

Из последнего :

"Субстанция"

Субстанция

"Платформа 2"

Платформа 2

Интересные фильмы... Не для всех конечно.
Первый яркий, где Деми Мур и Маргарет Куолли показывают свои ****** и попки...
Шучу! :D Местами кровища и ****ец... ****ец....
Казалось все уже поняли смысл и можно остановится, но режисер наваливает еще ****а :)

Но Деми Мур и Маргарет Куолли сыграли свои роли.

Второй "продолжение" антиутопии. Но что-то общее между ними мне кажется есть...

Кто "Субстанцию" смотрел?..
С одной стороны кажется, что фильм больше про женщин.
А потом мне пришла мысль - а не про Байдена и Трампа часом это намёк? И вышел фильм как раз перед выборами...
Я про старое ****о которое лезет на трибуну...

А потом мне пришла мысль - а не про Байдена и Трампа часом это намёк? И вышел фильм как раз перед выборами...
перед виборами вийшов "Громадянська війна". там прям таки прямий натяк на можливість альтернативного розвитку подій майбутнього.
до речі, доволі гідний фільм...

перед виборами вийшов "Громадянська війна". там прям таки прямий натяк на можливість альтернативного розвитку подій майбутнього.
до речі, доволі гідний фільм...
Мені не сподобався
Не розкрита тема як воно так сталося.
Ось воно є, а що тому посприяло - неважливо, фантазуйте самі.
Хіба що сцена з Джесі Племонсом крута

Це кіно зняли щоб заінтригувати та бабок зрубити
Але реалізація цікавої ідеї дуже посередня
Ідея була гівном спочатку. Щось типу наступності поколінь, або ще якась срань.

ще й дівка людини павука з роками стала огидною...
Чесно кажучи, вона стала огидною одразу як підросла та втратила харизму дорослої людини в тілі дитини (так саме як Дакота Фаннінг)
Перша половина другого ЛПука дуже тягомотна як раз завдяки неї, бо чекаєш на екшон, а там рожеві шмарклі.

Ідея була гівном спочатку. Щось типу наступності поколінь, або ще якась срань.
Я побачив, що зняли фільм про те, що б сталося з їх країною, якщо б до влади дістався такий, як пукін. Та як сміливі американці з цього виплутуються. Виплутались-то норм, але знято та розіграно дуже несміливо (за вийнятком сцени з реднеком Джессі). Та головне (для мене) - відсутня переконлива преамбула подій

Я побачив, що зняли фільм про те, що б сталося з їх країною, якщо б до влади дістався такий, як пукін. Та як сміливі американці з цього виплутуються. Виплутались-то норм, але знято та розіграно дуже несміливо (за вийнятком сцени з реднеком Джессі). Та головне (для мене) - відсутня переконлива преамбула подій
Це другорядне. Преамбули немає бо фільм не про війну. Це просто декорації.
Зуб даю, що ідея була зняти фільм про наступність поколінь. Але бабок під це не дали. І тому додали хайпову тему з громадянською війною.

Це другорядне. Преамбули немає бо фільм не про війну. Це просто декорації.
Зуб даю, що ідея була зняти фільм про наступність поколінь. Але бабок під це не дали. І тому додали хайпову тему з громадянською війною.
От не дали бабок, тому й вийшло, що окрім скороспілих декорацій нічого не спромоглися зробити, накидали хаотичних сцін хаоса та й усе.
Не знаю, що там насправді бажали автори продемонструвати... Але якщо фільм з назвою "Армагеддон" про любов до бабусі, то звісно, такий розумінню не підлягає.
Я б краще про того реднека глибшу історію подивився, як він став таким, чи був до цієї війни іншим... Ну й звісно, багато хто поліз в інтернет шукати інфу про прізвисько штата Міссурі (навіть самі сучасні міссурійці :D)

Назад
Зверху Знизу