Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
Netflix наступного місяця додає трохи позитиву Beverly Hills Cop Axel F

для глибшого занурення та кращого сприйняття бажано передивитись перший Beverly Hills Cop оригінальний без перекладу англійською мовою, бо всі озвучки лише знецінюють акторську майстерність. Перший фільм 1984 року містить недолікі, кіноляпи, недопрацювання, але фільм атмосферний, позитивний, справжній.

интересно это мы уже такие старые или фильм такой хороший.
не люблю эти наводелы, смотришь их только потому, что вспоминаешь те старые фильмы.

IMG_7523.jpeg

продолжение чужого никто не смотрел ?

Мені чомусь більш за інших третя частина подобається (про луна-парк). 1-2 теж намагався передивитись - не дуже зайшли
Поддерживаю:клас: Причем я был удивлен, когда узнал, что 3-я часть в прокате провалилась. Тоже ее лучшей считаю)

Там "Фуриоса" уже в сети

2D9l7vAncE91SJ32c3z3FSFJ0IkLtqxZmF.gif
Неплохой кинчик. Посмотрел за два вечера, бо длинноват.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Онлайн, FHD, укр. дубляж.

для глибшого занурення та кращого сприйняття бажано передивитись перший Beverly Hills Cop оригінальний без перекладу англійською мовою, бо всі озвучки лише знецінюють акторську майстерність. Перший фільм 1984 року містить недолікі, кіноляпи, недопрацювання, але фільм атмосферний, позитивний, справжній.

від сьогодні доступний Beverly Hills Cop Axel F з часу першого фільму минуло 40 років

Шо это за черный в первом трейлере?

Назад
Зверху Знизу