Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
как преуспеть в рекламе - философский артхаус
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо хочете подивитися смішний фільм-жарт про кілера Людина із Торонто,
якщо не смішшний жарт - Праведник-3

88297936-02868361.webp

Качественный ...
Даже жанр не могу подобрать. Триллер?

Jacob's Ladder (1990)

jacobsladder+%5B%25P%5D.webp

не знаю, как на вечер, не знаю кому будет "хороший", но фильм глубокий

Даже жанр не могу подобрать. Триллер?
Хуиллер. Снимают сейчас один шлак. Даже нечего путевого вспомнить за последние годы. Или китайщина с голливудскими актерами или ***кая дрысня.

Хуиллер. Снимают сейчас один шлак. Даже нечего путевого вспомнить за последние годы. Или китайщина с голливудскими актерами или ***кая дрысня.
Идея хорошая - тотальная атака на комп инфраструктуру. Надо глянуть.

Так же и лет 10 назад говорили. И это еще при Мстителях всяких на пике

Недавно посмотрел сериал "Слово пацана" пожалуй лучший сериал за последнее время что я смотрел, криминальная Казань очень хорошо показана в фильме, так что рекомендую.
***** ****.

Недавно посмотрел сериал "Слово пацана" пожалуй лучший сериал за последнее время что я смотрел, криминальная Казань очень хорошо показана в фильме, так что рекомендую.
гарна спроба, *****. засунь свою казань собі у пряму кишку, поглибже. московіти та татари ж люблять содомію?

Не смотрел но осуждаю.
Ну почему же, все 8 серий посмотрел. Да, я как раз той эпохи , но противно вспоминать то унылое время, да и вообще противно всё что связано с СССР, перестройкой и сявками.

Фильм снимал не *****, явно в СВО не участвовал.
жора крижовніков не *****? а хто? імператор піднебесної? суко, від создателей горько, горько2, йолкі новіе, послєдніє, самий лучший дєнь... :рл: *****, ти точно форумом не помилився?

А смешивать политику с кино как то не кошерно,
сірьйозно? а шо кіно на *****асії - то не інструмент пропаганди? и чи не 80% "кін" фінансується мінистерством "культури" (***чєчной) *****асії, голова якої, мединський, постійно волає, що в нього американці та українці вкрали історію? що там члєнін про кіно - найважливіше з мистецтв казав, нагадати?

Останнє редагування:
а то что там снимались *****ские актеры ничего не говорит, ты у них пытался что они думают на счет войны в Украине?
єбать ти чорт. так может і ***ло хорошеє, а це его просто патрушев змусив війну, (яку ***** СВО, *****?)... а у Ізюмі ж також не ***ло чотриста людей закатувало і вбило? ***** мені щось там намагатися з"ясувати, вони вісі там черті, і кожен другий на форумі бажає смерті КОЖНОМУ московіту та всім його дітям. *****, коли в останній раз був обстріл Харкова?
А может, они донатят ВСУ, тебя это в голову не приходило?
нехай вони свої донати краще на повалення режиму ***ла витратять.
Знаю одного *****а по интернету, так он ***ло ненавидит и мечтает свалить Срашки, так шо не надо все в кучу грести, отделяй котлеты от мух в следующий раз.
які там котлети - на рашці суцільне лайно... знаю багато *****ів, які звалили з ****и, але ходять по Берліну з власовськими прапорами, пітримуючи війну в Україні.

сірьйозно? а шо кіно на *****асії - то не інструмент пропаганди? и чи не 80% "кін" фінансується мінистерством "культури" (***чєчной) *****асії, голова якої, мединський, постійно волає, що в нього американці та українці вкрали історію?
У *****ов все фильмы или про великую отечественную, или про мусоров/бандитов, всё. А если про современность, то непременно их герои или жёны бизнесменов, или сами бизнесмены, и непременно у всех айфоны и макбуки. Так и веет понтами 90-х с нафталиновыми комуняцкими партянками освящённые православной церковью.

Останнє редагування:
там про историю криминальной Казани рассказывается, а татар я не считаю *****ами, это такие же аннексированные земли как и Крым, по этому и смотрел сериал.
***** нам *****, казань? ти єбанутий чи що? тягнути сюди ***** серіал з країни, яка мріє, і так небезуспішно, намагається знищити Україну? татари ***** виробляють шахеди, які щоночі вбивають Українців

У *****ов все фильмы или про великую отечественную,
останні їхні фільми про війну - то взагалі якийсь треш: зі святими, алюзіями к Ісусу та хорошимі німцями і постійним блевотним слоумо... коротше , про кожну з поробок Бедкомідіен ще 10 років тому знімав відео.

Ты какую то ***ню пишешь, причем здесь обстрелы к кино?
тому що *****, спочатку приходить руській балет... ти або тупий, або бот-джун, який видає себе за тупого. коли був останній обстріл Харкова? і чому ти мусиш перекладати мої пости на *****ську? "ще ніколи Штірліц не був так близько до провалу" :рл:

Назад
Зверху Знизу