Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
Ужин с ******ком...и думать нефуй..

Хм. Всегда казалось, что ты - ****утый еврейский дятел. Встречаются такие. Бывает. Но в данном случае, ты поднялся в моих глазах примерно на 0.2 балла. В качестве компенсации за оскорбление, поищи Безумный день у матушки (Франция, тоже).
То, что тебе ***** на мое мнение, можешь не упоминать. Я знаю.

"Джентльмены"
1969 год, киностудия Баррандов

"После работы" (After hours)
1985 год, Скорсезе

Тема на 5 минут - посоветуйте хороший фильм для вечера....

Вот отличный фильм!

d780bc9b23cb934839.webp
6f13bc0da1454395eb42a.gif

Вкладення

• d780bc9b23cb934839.webp
    d780bc9b23cb934839.webp
    92.8 КБ · Перегляди: 107
Афера доктора Нока. Франція, 50-ті роки XX століття, містечко Сен-Моріс.[2] Колишній кишеньковий злодій і невиправний авантюрист Нок (Омар Сі) вирішує осісти в маленькому гірському селі Сен-Моріс і збити статки в ролі сімейного лікаря. Нок, який володіє майстерністю переконання і божевільною фантазією, без зусиль знаходить для кожного і відповідний діагноз, і спосіб лікування. Завдяки надзвичайній харизмі, новий лікар вселяє довіру та швидко набуває популярності. Але загальна любов провокує заздрість деяких жителів, у тому числі й тих, хто може дещо розповісти про неоднозначне минуле Нока.
586ca0a82ed10b257.webp

9 жизней

Встретил дружбана сегодня - он ВПЕРВЫЕ посмотрел Звездные войны от нехер делать (чуваку 43 года). Кстати, а я их тоже когда-то начинал смотреть, но что-то стало тоскливо и плюнул. Надо будет по горячим следам глянуть тоже.

Офицер и шпион.... Классный фильм

Зачем кино
Тут другой раз цирк ****ов он лайн

Джентльмены (реж.Гай Риччи)

Назад
Зверху Знизу