Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення

Найманий вбивця​

Hit Man 2025р
Вчителю коледжу, що у вільний час грає роль найманого вбивці, довелося використовувати свої знання у реальному житті.

подивився, є юмор, є еротика- норм !

Там того жаху 10 останніх хвилин.
А весь фільм взагалі-то наповнений тонкою філософією, не кожен помітить....
Ну, якщо комусь подобається дивитися на гніючу голу бабцю (майже весь фільм, а не 10 хвилин) - то так і є, "тонка хвилософія" 🤮.

Ну, якщо комусь подобається дивитися на гніючу голу бабцю (майже весь фільм, а не 10 хвилин) - то так і є, "тонка хвилософія" 🤮.
Так це ж "субстанція"! Поціновувачів гівна, особливо у філософській обгортці, вистачає.

Так я на той час очі заплющував!
А коли молоденька гола дівка цицьками трусила- відкривав та дивився знову!
А поруч дружина моя сиділа і командувала мені "заплющ/ відкрий" ....

Укриття / Silo

Постапокаліптичне майбутнє. Людство, що вціліло після невідомої катастрофи (трохи більше десяти тисяч осіб), живе в гігантському підземному бункері глибиною 144 поверхи. Ніхто не в курсі, хто цей бункер збудував, чому нагорі – випалена пустка, і яким був світ раніше.

врде Ирландцы в далёком 2011 тоже одноименный сериал делали.

Я не знал. Когда прочитал описание, решил что это тот-же «Сквозь снег» где 1000 и 1 вагон.
Тот-же апокалиптический мир будущего. Только весь этот дом не едет, а стоит и не 1000 вагонов, а 144 этажа.

Я посмотрел только 2 серии. Ну я думал будет хуже. Вроде чем-то цепляет.

Кстати такой бункер существует в реали. В США. 15 уровней под землей.

IMG_3773.jpeg

"Незваные" 2009 г. Триллер.. интересный фильмец с интересным финалом...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

.webp

Недавно посмотрела новинку 2024 года — фильм Миссия «Красный» на Kinogo.SK . Сюжет захватывающий: команда лучших агентов отправляется на опасное задание, чтобы предотвратить глобальную катастрофу. Отличная игра актёров, динамичные сцены и неожиданные повороты делают фильм стоящим просмотра. Любителям шпионских триллеров точно понравится! Фильм держит в напряжении до самой последней минуты, когда всё оказывается совсем не таким, как казалось вначале. Финал удивляет неожиданным поворотом, оставляя зрителей размышлять о скрытых мотивах героев. «Миссия «Красный» — это история, которая остаётся с вами даже после того, как экран гаснет.

Я смотрю Ромул1
Жєсть что оні разморозилі11

Там суют в рот1

Половина фильма норм половина скушно111

Назад
Зверху Знизу