Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Порадьте хороший фільм на вечір

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
Индіана Джонс...какойто там ( последній)..🤦
подходіл к нему раз шесть, так і не досмотрел, пока..
( хотя обожал ету франшизу, пересматривал ее по нескольку раз)..:yahoo:
Но ето последнее, кроме рвотного нічого не визивае..:незнаю:
Попробую осіліть до конца.. :D
мош я шось не розумію ті Інді на прикінці перетвориться в русалочку .:D
Дайте вже змерти франшизі спокіно..:молись:
А мне почти все понравилось в отличие от предыдущих которые были после 3х ( не помню сколько там было всего). Тут как раз возраст Форда и поведение/настроения Индианы соответствуют. Такой себе философско-меланхоличный "отвалите от меня все" Инди. Что не понравилось - так это девушка, слишком много энтузиазма.

А мне почти все понравилось в отличие от предыдущих которые были после 3х ( не помню сколько там было всего).
1 лише був.
Такий собі, одноразовий
А останній все ніяк не наважусь подивитись (разом з Матрицею)

Видали це негайно
Я точно знаю - вiн лише продавав, а шила жiнка. Вiн брав в неї, сідав за кермо, як справжній чоловік, та розвозив 🫣
Пока будут жіви поклоникі, франшіза будет жіва..он стартрек скок живе.. :зуби:

Тай до речі.. вихід старушкі Сари, був дуже ефектний.. а после ее all be back и вопроса гг -а ето кто такая?..я так сміявсі шо коллега виришив шо белкіна мене таки знайшла.( я про жівотное, а не модератора).. :D :цехф:

От доречі, дивлюсь термопарня..і ще ні разу ні пописять не пішов ні хербатки заварити..:збентежений:
Але ні, спиздів..:молись:..един раз пішов сеточку йобнув, бо разхвилювавсі, коли їх за парканом узяли.. :зуби:
А мені не можна, у мене тиск..:увага::D
Пі &сі.. и един прут, ця франшиза шот повеселее (якшо пропустить три не зрозуміло чого)..чем любімчик Інді.. угу..:кручусь:

останні два фільма провалилися (зі споком геєм) - і франшизу знову закинули на полицю.
Та ні, друга частина шедевральна (з Камбербатчем)
Та й взагалі перезавантаження вдалося.
Та й Спок там не був геєм. Люк Еванс теж гей. Але актор дуже гарний та мужній (актив, мабуть)

Та ні, друга частина шедевральна (з Камбербатчем)
Та й взагалі перезавантаження вдалося.
Та й Спок там не був геєм. Люк Еванс теж гей. Але актор дуже гарний та мужній (актив, мабуть)
мені також дуже подобається друга частина. не провалився, але був на порозі окупаємості 190 млн бюджет / 460 млн зборів по світу.
третій 185 млн / 435 млн . нагадую, студія отримує у кращому випадку 45-50% від каси.
і Еванс гарний актор і Закарі Квінто також. те що він - гей, для мене не ознака "поганий актор". аби *****ом не був

film_22087_original_1.webp

Посмотрел относительно недавно "Оппенгеймер".
Оскары заслуженно, фильм долгий, но смотрится легко.
На самом ключевом "вау" не словил, ожидал более интересную эмоционально сцену и дальнейшие эпизоды переживаний.
Вообщем, кто еще не смотрел - фильм годный, одноразовый, честные 7.5-8/10 заслуживает.
После просмотра рекомендую залезть в Вики и прочитать его биографию, там кратко и емко, особенно обратите внимание на дальнейшую историю жены и детей (в фильме этого уже не было).
PS только после фильма, а не перед, потому как основные детали переданы хорошо и подробно, а ответы на возможные вопросы, что же было дальше, найдете там в текстовом виде.

вчора передивився Darkest Hour. ну які ж історичні паралелі все ж таки: зухвалі ******и наступають, британська армія в напівоточенні, на прем"єра тиснуть "давайте вже переговори з гітлером аби хоч щось зберегти", прем"єр телефонує в Америку: "допоможіть", а у відповідь - "вибачте"... :(:(

джессика альба. смысл в том, чтобы смотреть не сериал, а на джессику альбу. можно без звука.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сериал "Джентльмены". Режиссер Гай Ричи, что само по себе характеристика.
В качестве спойлера: Джанкарло Эспозито снова играет крупного барыгу метом :)

Назад
Зверху Знизу