Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Помощь армии от АвтоВетки (БФ)

• Автор теми Автор теми Jemba-Jemba
  • Дата створення Дата створення
Так як не знайшли для бійців ГІЗ-у 92-ї бригади б/у-шні колеса, то прийнято рішення купити нову , але бюджеттний варіант (Росава ВС-54) по 760 грн за колесо. Зараз треба купити хоча б пару.В ідеалі зібрати 3040 грн :)
Хто захоче допомогти грошима або колесами, милості прошу

4149 4377 2922 8492 Францин Андрій.

Диаметр хоть озвучь

Дякую, друже Л., питання по колесам закрите на 100% :пиво:

Есть комплект резины летней р14,175/65 отдам бесплатно. Резина 08года, но проехала мало. Состояние на 4-, или 3+, кому как нравится.

сорри за оффтоп вояки...тут такое дело. пытаемся договорится с Алчевска вывезти на Харьков одного человека. пропуск у него какой то есть.везти будут местые. забирать будет чел с Харькова, но без пропуска. Так вот до какого блок поста можно доехать с Харькова без пропуска, где уже наши не пропустят дальше? Я слышал за Изюмом уже болт-машину завернут...так ли это?

сорри за оффтоп вояки...тут такое дело. пытаемся договорится с Алчевска вывезти на Харьков одного человека. пропуск у него какой то есть.везти будут местые. забирать будет чел с Харькова, но без пропуска. Так вот до какого блок поста можно доехать с Харькова без пропуска, где уже наши не пропустят дальше? Я слышал за Изюмом уже болт-машину завернут...так ли это?

бггг. оборжаться - "за Изюмом уже болт-машину завернут"..
до любого практически можно доехать.
но переходить линию нужно только по корридорам, определенным СБУ.

бггг. оборжаться - "за Изюмом уже болт-машину завернут"..
до любого практически можно доехать.
но переходить линию нужно только по корридорам, определенным СБУ.

шо значит оборжатся?????? так практически можно доехать или не практически???? я спросил конкретно, на каком блок-посту без пропуска ВСУ не пропустит?? то что СБУ по определенным коридорам мне и так ясно, но не ясно одно-вы тут армии помагаете двигаясь по блок-постам или чем вы занимаете ёбана в рот????

Привіт чесній братії! Давненько не писав тут, бо якось справлявся своїми силами, але завжди є якесь "але"...
Мій добрий знайомий добробатівець трохи підзносився, деякі речі я йому сам передавав-купляв, але потрібно ще дещо. Як завжди, просити він не хоче, а воюють вони не на зарплаті, тому звертаюсь до тих, хто може допомогти. Не пишу у ФБ-ці, бо, якщо побачить цей пост - надає по сраці ))))
Потреби такі:
РПС - 1 шт.
підсумки на них: під рацію, під гранати -2 шт, під магазинин - 2шт, під аптечку - 1 шт
берци демисезон - 1 пара
наколінники - 1 пара
парка МТР - 1 шт.
Можливо ще один комплект форми на підміну.
За все про все вийде 3500-4000 грн.
Якщо у когось виникне бажання допомогти - маякуйте у приват.

Початок покладено:
+1000 від Gavrik-а. Дякую, друже :пиво:

Останнє редагування:
Ну шо, виїзд вже сьогодні.
Дякую, Андрію за дощовик та 3Г-модеми, поїдуть у луганські степи
Куплені набір наколінників та налокітників - 420 грн.
Залишок піде на закупівлю РПС та підсумків з рюкзаком

+400 Ніна, дякую :пиво:
Після авансу якраз вистачить ще на берці :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

+1000 Антон, дякую, друже :пиво:

Есть штук 5-6 подстилок в клеточку размером с простыню. Надо?

Якщо каремат, то знадобляться, якщо звичайні килимки, то ні :пиво:

а как дела в армии с элементарными звонилками? собираюсь перерыть свои залежи хлама, может там найдется нечто звонящее кнопочное. такое надо или уже все обеспеченно?

Такіпобажання проскакували

тогда спецом гляну. думаю многие могли бы проверить тумбочки на предмет заброшенных телефонов и отдать их.

Дякую, я всі свої ще в 2014 повіддавав )))

Назад
Зверху Знизу