Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Помогите выбрать велоспидометр

🟡 09:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 09:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
506 нормальний, по функціоналу найпростіший, але більшості цього достатньо.
ну да, учитывая то, что мой парень не велозадрот и хотел простой спидометр)

Большое спасибо вам за помощь! :)

• 🟡 09:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
пользуясь случаем ,подскажите пожалуйста ,пользовался Assize as 820
,в принципе пользоваться можно ,но есть один ньюанс - после 10 часов в пути ( в движении) все значения обнулялись ,кроме общего пробега и максимальной скорости .
может кто знает начиная с каких моделей комп. считает все ,что проехал за поездку не зависимо от времени ?

пользуясь случаем ,подскажите пожалуйста ,пользовался Assize as 820
,в принципе пользоваться можно ,но есть один ньюанс - после 10 часов в пути ( в движении) все значения обнулялись ,кроме общего пробега и максимальной скорости .
может кто знает начиная с каких моделей комп. считает все ,что проехал за поездку не зависимо от времени ?

У меня 4 вела с разными велокомпами и я нихуя в них не понимаю :D смотрю только время с скорость.

А Вы уверены, что это его штатный, так сказать, режим? Что-то сомнения имею по поводу практической применимости подобной "фичи" со сбросом показаний конкретно через 10 часов, да и вообще :) До того, как приобрёл "Сигму", пробовал штуки три велокомпов "по 10 гривень" - там действительно время от времени тупо всё сбрасывалось, включая и длину окружности колеса :) Причем независимо от того, сколько времени прошло: могло сброситься и через 10 часов, и через 15 минут :)

Просто батарея відходила.

В сигмі ще я класна фіча - можливість виставити значення одометру. Тобто при заміні батареї можна запам'ятати дані, а потім ввести.

А Вы уверены, что это его штатный, так сказать, режим? Что-то сомнения имею по поводу практической применимости подобной "фичи" со сбросом показаний конкретно через 10 часов, да и вообще :) До того, как приобрёл "Сигму", пробовал штуки три велокомпов "по 10 гривень" - там действительно время от времени тупо всё сбрасывалось, включая и длину окружности колеса :) Причем независимо от того, сколько времени прошло: могло сброситься и через 10 часов, и через 15 минут :)
не ,именно так как я писал ,таймер если его включаешь тоже отсчитывает 10 часов и заново считает ,но он сам по себе ,а вот время за поездку( или как там его правильней) сбрасывается с километражем ,что очень обидно ,средняя максимальная ,то такэ ,пережить можно .
так что ? никто не сталкивался ?

У меня Sigma Sport BC 12.12 STS - беспроводной, очень доволен! Но по современному курсу стоит огого!

Хорошая тема и я себе куплю таку цацу и жене на ее велик.

На Али экспресс закажи.
Там копейки стоит.

Той, хто попонує таке, ніколи не мав нормального компа. Менше 10 баксів на алі - тупо відвертий трешак. За 15 вже цікавіші, але все одно китайські проблеми з негарантованими захистом від вологи, нормальним натисненням кнопок, нормальним фукціоналом, наявністю нормальних налаштувань і так далі залишаються. Але 15 це ж вже ціна простої сігми...

Він поганий тим, що дрочовий китаєць. Проблеми:
1 - негарантований захист від вологи
2 - через деякий час почнуть погано натискатись кнопки
3 - через деякий час почне задрачувати кріплення порушенням контакту
4 - дрочово реалізовані налаштування. Наприклад діаметр колеса у дюймах( = хуйова точність).
5 - хуйова точність сама собою
6 - поганий дріт, що десь зламається
7 - поганий контакт дроту з контактами на кріпленні, треба буде перебрати
8 - поганий контакт батарейки
9 - дрочова схема, що висаджує батарейку швидко
10 - ...
11 - ...
Купа стандартних "китайських" проблем коротше. Не обов'язково, що всі вони будуть в твоєму, а може навіть і пощастить та їх не буде взагалі. Це лотерея загалом. При чому те, що у когось попався нормальний екземляр, не гарантує, що іншого з такою ж моделлю буде так само.

Особисто я заєбався вже купувати сміття та дрочитись потім з ним.

Функціонал то таке. Задротам звичайно треба і каденс, і калорії, і налаштування на 4 вели, і ще купа перділок. Мені вистачає стандартних - швидкість і час на екрані, середня швидкість та час їзди, щоб погледіти потім, та, звичайно ж, загальний одометр.

У меня один ECHOWELL - Zone 9W
93523.jpg

На втором велике стоит Sigma BC 400 Baseline
big_sigma_sport_base_400_2961_pic.jpg

На 3м какой-то беспроводной, название и модель забыл...
Лично мне больше нравится Sigma.

Лично мне больше нравится Sigma.
Отож.
Бо її поставив та проблем не маєш. Жодних. Роками.

А китайський треш я пам'ятаю. Якось працювало, але задрачувало.
Може бо просто заробляти більше став, але не хочу купувати китайський треш і ппц.

Отож.
Бо її поставив та проблем не маєш. Жодних. Роками.

А китайський треш я пам'ятаю. Якось працювало, але задрачувало.
Може бо просто заробляти більше став, але не хочу купувати китайський треш і ппц.

Был как-то лед 10 назад проводной китаец AS 820... сука выдрачивал постоянно. Я нафиг провод оборвал, использовал комп как часы, ибо его нестабильная работа реально бесила.

7. Возможно есть такое. Несколько раз за весь сезон в начале поездки переставал комп реагировать во время движения велосипеда. Но через метров 50 оживал.

Для таких компов это норма.

Для таких компов это норма.
Не только для "таких".
В 2014 году в Бердянске такая же хрень началась с... ага, именно с "Сигмой". Едешь - всё в порядке, потом - хряць! - и показывает, что стою на месте. Потом опять едешь... некоторое время :) Оказалось, что пришла хана проводу, что ведёт к геркону: тупо сломался внутри изоляции. И прослужил-то перед этим всего 7 лет. :D

1. Под дождь редко попадаю, а если попадаю то комп легко снимается
2. Пока всё нормально
3. Пока всё нормально
4,5 - По поводу точности. Измерял по карте гугл от моего подъезда до определённой точки расстояние. Вышло 2,65 км. Поехал туда на веле, получилось столько же 2,65 км. Возможно есть погрешность в несколько метров, но я считаю это не критично
6. Пока провод не ломался
7. Возможно есть такое. Несколько раз за весь сезон в начале поездки переставал комп реагировать во время движения велосипеда. Но через метров 50 оживал. Это было раза три. Но это скорее всего не из-за контактов, так как у меня происходило такое как долго не поезжу на велосипеде. В среди пути ни разу не выключался компьютер.
8. Вроде не отходит батарейка
9. Уже как год компу, батарейка не села.

Це все як, поки та якщо.
Хз, я не хочу такого. Полетить одна з 2 моїх сигм - куплю іншу сигму.

Не только для "таких".
В 2014 году в Бердянске такая же хрень началась с... ага, именно с "Сигмой". Едешь - всё в порядке, потом - хряць! - и показывает, что стою на месте. Потом опять едешь... некоторое время :) Оказалось, что пришла хана проводу, что ведёт к геркону: тупо сломался внутри изоляции. И прослужил-то перед этим всего 7 лет. :D

Доречі з сигмою у мене такі дикі танці із бубном були раз. Нормальні дроти ж ламаються як - порушується контакт. Тобто почалась хуйня - продзвонив червоний та чорний та бачиш, якщо є обрив. А тут вони якось коротнули між собою залишаюсь цілими. Тобто десь посередині кабелю порушились одночасно ізоляції двох дротів в одному місці так, що вони коротнули між собою. А компу що - що замкнено, що ні, він по фронту працює, та відповідно вів себе звичайно для обірваного дроту. Ох як я тоді надрочився доки продзвонив між дротами.

Окрім цього за останні років 6, коли я перейшов на сігми, у мене один нормально обірваний дріт та оце от непорозуміння. Як людина раціональна( жмот коротше) викинути не можу і десь у глибині душі мрію, щоб наєбнулись ці сігми, щоб я міг купити безпровідні.

o_synce urbanhigh free.
Підкажіть будь ласка, як обнуляти пройденую дистанцію?

Назад
Зверху Знизу