а звідки ж бруду на дисках взятися? то просто нереальні говна повинні бути, я таких не бачив. а от для того, щоб засрати вібрейки досить кількох сантиметрів багнючки.
що до практики та скілів гальмування, то ви всі - у 99% нуби, що або тільки купили вел, або просто їздуни лише по вихідних іноді - до мого рівня не дотягнете. я на велі багато років, 6к у мене за сезон( рік, я і взимку їзджу). а бувало і 10.
якщо не гальмую переднім - у цьому немає потреби. якщо є - гальмую. судячи по колодках переднім гальмую утричі менше, ніж заднім.
нубство добре вирізняється залізо-дрочерством - або просто нуб, начитався інтернетів та корчить з себе про повчаючи інших, або нуб по життю, що за одвічними апгрейдами та ананюванням на нове залізо майже не їздить.
я теж колись і вел хотів краще, і мот, і гітару, і роликові ковзани, і пейнтбольне обладнання, і спортивну одежу, і раму та нитки для вишивання, і комп - але з часом розумієш, що головне не крутість заліза, а скіли. є звичайно деяка межа, але не для про чи екстриму вона не вище середнього рівня обладнання, і аж ніяк не вище рівня райдера.
хоча подивившись твій перший пост у твоїй темі я бачу конструктив та розуміння ( я про грейдити вел не розуміючи що не влаштовує) тому я хз повністю.