Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Помилка 0xc000000f

🟡 02:44 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 02:44 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Користуючись нагодою, чи варто купляти дитині саме вертикальну мишку? Коштує дорожче, але мишку купити можна, а нове зап'ястя у майбутньому - ні. Я так думаю.
З вертикальним мишом дуже незручно грати в щось динамичне . З моім зап'ястям нічого не трапилось страшного за >30 років . В мене правда є й вертикальна, купив до ковіда бо в офісі були дуже незручні крісла, доводилося їх нижче опускати бо підлокітники заважали близько під'їхати та як результат рука вище чим треба була та й неміла час від часу. А коли офіс закрили то все й вилікувалося

• 🟡 02:44 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Користуючись нагодою, чи варто купляти дитині саме вертикальну мишку? Коштує дорожче, але мишку купити можна, а нове зап'ястя у майбутньому - ні. Я так думаю.
они копейки стоят, а что стоит ерунду ничего не вылечит ) посмотрите цену на эпл точпад, он идеален для работы, для игры хорошую мышь райзер 900 - 3000 грн можно и лучше

Назад
Зверху Знизу