Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Полювання на крота

• Автор теми Автор теми nvr4d
  • Дата створення Дата створення
я бы все таки попробовал ультразвуком, наука то не стоит на месте, тем более он недорого стоит.
Не працює воно ніхуя, пробували.
взрослые размером с кошку вообще то или то не слепыши
Може, у вас коти карликові. В мене такі сліпиші, як на фото, навіть колір такий же.

читал что таким образом раселяются о основном самки поэтому у них наибольший процент смертности. вобщем собакен этого слепыше задавил что было далее наблюдать было выше моих сил

Из вариантов что слышал: что из пэтбутылок делают ветряки на палках, и раставляют их в огороде, типа по палке передаётся вибрация, или же закапывать пэтбутылоки в землю, горлышком вверх, чтобы создавал гул от ветра, хз как оно действенно или нет, не знаю, но в любом случае нужен ветер.

Из вариантов что слышал: что из пэтбутылок делают ветряки на палках, и раставляют их в огороде, типа по палке передаётся вибрация, или же закапывать пэтбутылоки в землю, горлышком вверх, чтобы создавал гул от ветра, хз как оно действенно или нет, не знаю, но в любом случае нужен ветер.
Не працює. Сусід так їх лякав, але вони лізли все одно.
Він їх вмів ловити добре на гачки. Але помер.

Апдейт.
Почалася весна, ці **** почали перепахувати город, садок, дорогу. Розрив всі ходи. В кожен хід дві таблетки фосфіду алюмінію по 5 гр. кожна, і склянку води, після чого забив землею.
Землерійна активність припинилася повністю, в садку тхне дохлятиною.

Якось так.
Якщо хтось буде мій приклад наслідувати - будьте як я, користуйтеся протигазовим респіратором, не беріться за таблетки голими руками і не ходіть поруч з місцями обробки хоча б кілька днів. Фосфін починає виділятися миттєво і на відміну від інших "отрут", він реально отруйний.

Апдейт.
Почалася весна, ці **** почали перепахувати город, садок, дорогу. Розрив всі ходи. В кожен хід дві таблетки фосфіду алюмінію по 5 гр. кожна, і склянку води, після чого забив землею.
Землерійна активність припинилася повністю, в садку тхне дохлятиною.

Якось так.
Якщо хтось буде мій приклад наслідувати - будьте як я, користуйтеся протигазовим респіратором, не беріться за таблетки голими руками і не ходіть поруч з місцями обробки хоча б кілька днів. Фосфін починає виділятися миттєво і на відміну від інших "отрут", він реально отруйний.
Кроты звери полезные, зря ты их, они вроде медведок жрут.

Кроты звери полезные, зря ты их, они вроде медведок жрут.
В мене вони підгризають коріння дерев, витягують всі цибулькові і картоплю. Минулого року я залишився без цибулі, часнику і тюльпанів.
А капустянці на них якось пох, лазить собі потихеньку.

В мене вони підгризають коріння дерев, витягують всі цибулькові і картоплю. Минулого року я залишився без цибулі, часнику і тюльпанів.
А капустянці на них якось пох, лазить собі потихеньку.
Крот хищник, нафига ему корни грызть?

Крот хищник, нафига ему корни грызть?
У мене поряд ще декілька родин отакої хєрні живуть. Можу запросити, з'їздиш, спіймаєш і запитаєш, нахєра вони це роблять. :D
2023-01-16-21-09-43-jpg.13218491

У мене поряд ще декілька родин отакої хєрні живуть. Можу запросити, з'їздиш, спіймаєш і запитаєш, нахєра вони це роблять. :D
2023-01-16-21-09-43-jpg.13218491
Живет себе зверек и живет, зачем его ловить, я его есть не собираюсь :-)

Крот - отряд насекомоядных.

кроты вообще то плотоядные животные, какой смысл их ******* и обвинять в том что они поели чеснок или картошку, если уж сильно мешают, то купите отпугиватели, они копейки сейчас стоят, ******* животных сейчас плохой тон, это же не ****сты в конце концов.
Бо насправді мало хто знає що кроти та сліпаки то різне.
Кроти - комахоїдні, живляться тваринною їжею, сліпаки - рослиноїдні, їдять, переважно, корені рослин. Тому ці види, хоча й мають ряд схожих рис в будові тіла, є строго спеціалізованими, як в морфологічному, так і в екологічному відношеннях.

Назад
Зверху Знизу