Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ПолитLOL - тема только для картинок, анекдотов и.т.п., связанных с политикой

Статус
Тема закрита
1302340257_demotivator-medvedev-obama-2.jpg

q8iMl46W_Do.jpg

А также - Джанкой, Бахчисарай, Алушта, Алупка, Гаспра, Саки, Масандра, Лівадія, Ай-Петрі, Чуфут-Калє, Кара-Мрун, Айя, Роман-Кош, Гурзуф, Карабі-яйла.....фсьо руське))

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Російський телефонний "хуліган", пранкер Vovan222, знайшов чергову жертву у вигляді депутата Верховної Ради.

Цього разу майстер телефонних розіграшів "напоровся" на стріляного горобця. Адже ******* одразу розкусив, що його розігрують.

Тож, коли згаданий телефонний "хуліган" представився футболістом Олександром Алієвим і сказав, що в нього лежить диплом міністра соціальної політики Наталії Королевської, його послали…

"Слухайте! Пішов ти на х*** разом зі своїм дипломом… Запхай собі в дупу!.. ***** можеш розігрувати! Припини цією х***нею займатися!... Всьо, будь здоров, брат!" – заявив з ходу *******.

Втім, Vovan222 вирішив не здаватися і зробив Москалю ще кілька дзвінків. Чоловіки поспілкувалися із матюками і сміхом. А в ході розмови Геннадій Геннадійович сказав:

"Я не не люблю москалів… Моє прізвище ******* і я маю моральне право говорити…"

p8baNGBOGWY

Наша Україна розкололася. На бджілок і трутня.

q8iMl46W_Do.jpg

А также - Джанкой, Бахчисарай, Алушта, Алупка, Гаспра, Саки, Масандра, Лівадія, Ай-Петрі, Чуфут-Калє, Кара-Мрун, Айя, Роман-Кош, Гурзуф, Карабі-яйла.....фсьо руське))

Ээээ а мой родной город Керчь почему забыли, и географические названия в нем тоже исконо русские: г. Митридат, курганы Куль-Оба, река Мелек-чесме, Чокрак... та ткуда не кинь везде исконное :)

Ээээ а мой родной город Керчь почему забыли, и географические названия в нем тоже исконо русские: г. Митридат, курганы Куль-Оба, река Мелек-чесме, Чокрак... та ткуда не кинь везде исконное
Простите, меня:)
=========================

537431_600609719954336_1695301602_n.jpg

Врёт и не краснеет:

nD82dMRjT8E

q8iMl46W_Do.jpg

Невже українське???:confused:

6811b39802f9.jpg

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу