Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А Я ВВАЖАЮ, ЩО ВОЯКИ ОУН-УПА - ЦЕ ГЕРОЇ НАЦІЇ! Регіоналівські *****аси геть втратили глузд. Я вважаю, що російську мову потрібно рішуче заборонити в Україні, та ввести дуже жорстокі штрафи за неї, адже це мова оккупанта. Поки ми не українізуємо схід та Крим, націю неможиво врятувати. Наша ідея, така чиста та прекрасна, що для її здійснення можливі усі методи, такі як навіть громадянська війна. На ціх виборах я віддам свій голос за Юлію Володимірівну та ВО "Батьківщина", або за Свободовців, адже вони пам"ятають своє коріння. Якщо оппозиційні сили не здобудуть героїчну перемогу, то я разом зі своїми друзями з Галичини поїду на схід країни. І будь що буде - будемо різати *****ів, та "расійскагаварящих", та громити крамниці де спілкуються на російській, адже це єдиний шанс врятувати Націю. Я вважаю, що Україні потрібні такі люди як Бандера, Віктор Ющенко, та Юлія Тимошенко. Взагалі, Ющенко мені більш подобався, бо за часів його правління у Львові став проводитися парад вояків СС "Галичина" та стало регялярним побиття на девьятоє мая *****ських ветеранів. Але тому, що в нього немає шансів, то прийдеться проголосувати за Юлію Володимірівну та БЮТ "Батьквіщина". Сподіваюся, вони подовжать антимоскальску політику, адже ми повинні буди справжньою Європейською державою, а за цих *****ів регіоналів це неможливо.