4000 грн на місяць

Полная блокада Крыма.

• Автор теми Автор теми Margosha1991
  • Дата створення Дата створення
Обоснуйте слово "продажные".
ИМХО, крымчане никогда не скрывали свою позицию.

:рл: ога.23 роки сиділи на своїх дупах дуже рівненько.І навіть раділи,що не потрібно воювати в Чечні,не потрібно служити в якихось непридатних для життя дупах росії. Запроданцям навіть дозволяли скакати с тріперним колором:іржач: і нічого їм за це не було.
А тепер ми спостерігаємо закономірний процесс - як руйнуються очікування та сподівання тих,кого задорого купили та задешево продають.:)
10 обіцянок криму виконали?
Ні?
До побачення:браво:

До чого тут Бандера ?
Сібалекса знову бандерою торкнуло?:D сибірські гриби вони такі:іржач: міцнодіючі

Навіяло гостем з тієї севастопольскої помийки:D
Не знаю, правда , нет - по некоторым слухам в Киеве крематории работают круглосуточно.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дата посту 3 червня:)
olegsp
Я живу в Києві.Якого вам не бачити як своїх окупантських вух.
Напишить тому дибілу (автору поста про крематорії),шо так, в нас вони є.Тільки на вулиці лунає російська мова - відразу ж у крематорій кидають:іржач:

Будьте логичны.
Ваши слова подтверждают мою мысль - крымчане никогда не скрывали свои настроения.

:)а....так ви з тих, для кого нормально переприсягати?Тобто, ви такий самий запроданець як і ті, з севастопольскої помийки?:) зрозуміло.
пс. ви попитайте хто з них має український паспорт.:іржач:

Я уловил Ваш сарказм, но я не обсуждаю людей за глаза.
Если, конечно, это не публичные люди, выбравшие свой путь сами.

та не брешіть:D без України та українців, не було би тієї помийки, а особисто ви були б десь на форумі підмосков'я.Чи москви.
На помийці чогось не обговорюють як "говєнь радная" закрила 250 тис. робочих місць на криму, а от постити поганенькі фотошопи про Україну, та поливати нас брудом - 24/7.:D

Да ты просто фанат чеченов! Ты имел с ними незабываемое свидание? Эх ты, мореход-задний проход.:) Сочувствую.
Это ты с ними, своим очком, об их хуи, каждый день трешься. А мне их и видеть не приходилось. Я Грозный не бомбил, даже не знаю, где чечены географически находятся. Зато знаю, что эта маленькая нация людей, всю пидоРашку на колени раком поставила и всю кацапню, в жопу пялит. Вот щаз крымское очко их на себе ощущать будет. И ты, трупоед обосраный им сосешь и сосать будешь всю свою оставшуюся, паскудно-пидорастическую никчемную жизнь.

Я Вам что, проводник в потусторонний мир? :)
Зарегистрируйтесь да сами попытайте. :)

Почему меня должны волновать их украинские паспорта? В России у кучи народу двойное гражданство самых разных стран.
У каждого там своя история. У кого родители на Украине старые, у кого что.

Не викручуйтесь:) у вас це погано виходить.
Вони зрадили країну в якій жили 23 роки.Очікували що "говєнь радна" буде платити масковські зарплати:іржач: просто тому шо вони "кримчани")))
Давайте називати речі своїми іменами - зрадники не потрібні нікому.Потрібна була земля, а кримський непотріб видавлять на материк.
Не просто ж так вони роблять українські документи,в тому числі і дітям народженим після 2014.

Зарегистрируйтесь да сами попытайте
Навіщо?:D
Там смердить тухлою ватою та "рускім мірам".
Ми і так знаємо хто є хто.Особисто ви - нецікавий персонаж,нам байдуже шо там на підмосков'ї.
А от місцеві цікавлять))) Вони там наляпали на кримінальні провадження.
І всі пораховані.
пс. а ви будете себе добре поводити, я скажу хто там у вас видає себе за жінку, а насправді чоловік:іржач: До речі,цей персонаж дуже вправний троль)))але шось не видно його останнім часом))може звільнили:кручусь:

Интересно, спустя некоторое время после введения энергетической/товарной/водяной блокады Крыма, можно подвести какие-никакие итоги?

Какие дало плюсы, какие минусы? Какие цели ставились, какие из них достигнуты и в какой степени?
А як же. Піздуєшь відкриваєшь бюджет педераціі на кримнаш і охуєваєшь від сумм

Не могу говорить за всех, но у меня мнение, отличное от Вас.
Я не вижу никаких зрадников в Крыму.
Причину своей точки зрения я написал - крымчане никогда не скрывали своих взглядов.

Если мы имеем ввиду большинство населения. Потому что среди 1000 человек всегда будут разные люди.
Мабуть щоб щось бачити у Криму треба жити у Криму, а щоб щось порівнюватм треба пожити?

Не могу говорить за всех, но у меня мнение, отличное от Вас.
Я не вижу никаких зрадников в Крыму.
Причину своей точки зрения я написал - крымчане никогда не скрывали своих взглядов.

Если мы имеем ввиду большинство населения. Потому что среди 1000 человек всегда будут разные люди.

ви мені нагадуєте іншого адепта "рускага міра".Такий собі Ярослав з Пітера, теж там десь на тій вашій помийці пише.Все мріє, що крим таки визнають років через 50 російським, а Київ та Україна теж будуть в складі росії років через 100:D
Але не суть.
Ви свідомо не помічаєте ключових моментів анексії криму.
А кримські запроданці (особливо з тих кому 60+) дійсно вважають,що вони от вирішили і зробили перехід в "радну говєнь".:іржач:
Вже навіть ваш дурнуватий президент путін в.в визнав,шо так, то були ми і ми захопили.Так який сенс викручуватись і робити із типових запроданців таких собі блажених героїв?:іржач:
Якщо ви не бачите зрадників = купіть собі окуляри.Зрадники це перш за все органи місцевої влади які співпрацювали з окупантами/міліція/судді/війсбкові, які зрадили присязі.Люди, які організовували той цирк під назвою "ріфірєндум" (там з помийки є чимало на "Миротворці":) рома ангеловський - перший.)Люди які воювали у складі незаконних збройних формувань у Донбасі.І дуже багато хто:)Вони в курсі.
А ви й надалі можете годувати їх обіцянками та казочками.Нас не потрібно.Ми знаємо хто,коли і як.І ніхто не забутий.

Мне все равно кто где кто.
Я спорю с высказываемыми мыслями, а не персоналиями.

:)як знаєте.
Ваше те ватне багно потихеньку здувається:клас: це маленька гарна прикмета майбутніх "пакращень" на росії.Тролів істотно поменшало.А ще у 2014 по 40 сторінок прокльонів та бруду в нашу сторону:іржач: на добу.

Назад
Зверху Знизу