Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Полная блокада Крыма.

• Автор теми Автор теми Margosha1991
  • Дата створення Дата створення
Смешные вы:D
Сколько вам демотиваторов сделать?
На выбор:
В крыму все плохо,хотим обратно.
В украине все плохо хорошо что ушли.
Сколько вам нужно "заказанных" картинок?
Как у вас там сказано в подписи-присылайте цену работы в л.с.:іржач:
Инфо война это тот еще **** :незнаю:
7fejgd.webp

Та я ж бачу як ви ржоте. Всі радістні після сізону ходять:іржач:

"кримскій норот" знову демонструє тут свою "ну дуже цінну думку"?:D
Тут на одній дуже ватній кримській помийці весь час обговорювали перевагу *****ів над нами, а тепер скиглять як його зберегти громадянство, паспорт і заодно зробити український закордонний бірметричний авспорт.:браво:

Гораздо веселее запись в загране место рождения - Севастополь,Украина

Сот читаю и думаю: сколько же этот маразм нам еще терпеть?Эти унижения.. Противно(((
написано глухою ватою про перетин адміністративного кордону:DБідолашці не подобається, незручно.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цікаві люди.Треба було меньше по референдумам скакати:рл:

ватка побоювалась їхати, але все було добре,за російську мову на гіляках не розвішували.:D
gffh6a.webp

aja1fa.webp

ну і нарешті, вирок кримському татарину Умерову.:(
a5ajde.webp

потекло лайно по трубам бєлгорода?:незнаю:
Всі чудово пам'ятають як воно все було.Варто почитати кримську вату у 2014.
пс.давайте влаштуємо референдум на кавказі?чи у татарстані?а ще краще у чечні?ой...чечня здається його влаштовувала колись.

А шо, ОРТ брехало, и к Беркуту на Майдане относились со всем почтением, которое по умолчанию должно предоставляться представителям силовых структур?
ні-ні, все так.А ще ми викопали чорне море, замерзаємо кожної зими, їмо немовлят та вішаємо по гіллякам російськомовних громадян.Я нічого не забула, чи по орт ще щось показували....а про гвалтування пенсіонерок забула.І це також.
Кримська вата - жалюгідні запроданці,на їх руках - початок агресії проти України.Вони дешеві шльондри які нікому не потрібні.Відпрацьований матеріал.Через свою жадібність та дурість, їм довіку не відмитись.

Вы разбегаетесь с Укрины на зароботки как тараканы
а ви з криму ні, я так розумію?))))

Такое событие а ты всякую херню по помойкам собираешь
DAAS зразка 2014 - це типова пихата вата з апломбом.Я трохи продивилась ваші пости за 2014.
DAAS зразка 2017 це бліда копія 2014)))) Пиха ще є, але помітно здулась.
:D
ви там пишіть листи путіну.

Цікаво, який бюджет в Ольгіно видиляють саме на цей форум. Ну нічого, все одно вже це бестолку.

Вы разбегаетесь с Укрины на зароботки как тараканы. И радуетесь что это окуитительное Досягнення майдана.

Четверть жителей дальнего востока уже лет десять как работают на китайцев. Большинство моряков Керчи нанимаются работать на иностранные суда. Тысячи программистов Москвы и Санкт-Петербурга работают в Европе в филиалах айти, много россиян работало раньше на нефтянке в Ливии, сейчас точно также работают в том же Пакистане, например. Они все разбегаются, как тараканы из ****и, или это нормальный процесс миграции рабочей силы, который всегда был есть и будет?
Количество рабочей миграции в Украине плюс-минус одинаковый начиная с начала двухтысячных. Кроме желчи, в твоих словах ничего нет. Желчь - это плохо, от нее лицо желтушное и кожа плохая. Не нервничай.

Ну а что? Нормально! Кому "пензії" та "зарплати", а кому ассоциацию и кружевные трусики. У всех свои приоритеты.

а чого вата через раз пригадує мереживні трусики? На рашці з цим проблема?
ну ок,та через пріоритети кримських шльондр вбито 10000 тис. людей.Є закатовані та вимушені переселенці.

Цікаво, який бюджет в Ольгіно видиляють саме на цей форум.
таке враження, що на день - десь так ящик дешманського пива та кіла три солоних сухарів, але не фабрічних, фасованих, а пліснявих, зі смітника))

Куда нам за вами, у богатых свои привычки.
))А чого це ви нас у багачі записали?))))Ви ж все життя поливали нас брудом та захоплювались багатою росією.Так захоплювались, що аж перечіпались бігли голосувати за приєднання до рф)))Планували стати багатими?правда,більшою мірою за рахунок російських платників податків:D

А на рахунок медицини на рф,не потрібно особливо старатись)))"Передова та безкоштовна медицина" на рф - у глипокій дупі.І не навіть,не мої слова, а слова моєї родички з рф, яка чкурнула на онкообстеження до німеччини:незнаю:

таке... аби щось тявкнути у відповідь, щоб куратор зарахував)))
кримса, ви ж там мріяли "померти в расєє"? От і починайте, бо щось ви з якогось переляку почали хотіти не просто жити, а ще й жити добре - заможно та з плюшками... Якщо вже мріяли - не дратуйте долю, бо вам задля здійснення мрії вже три роки, як все надано, а ви тепер носом крутите, як дешеві ****и...

Назад
Зверху Знизу