Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Полная блокада Крыма..

• Автор теми Автор теми Margosha1991
  • Дата створення Дата створення
не скажу за других, но лично мне интересно побеседовать, а не тупо упереться в свою точку зрения.
Як з тобою спілкуватись, якщо тобі в співбесідники тільки співробітники інституту ім Бехтерева годяться. Одне бубніння на тему, що війна це найвища форма відносин поміж братніми народами.

Як з тобою спілкуватись, якщо тобі в співбесідники тільки співробітники інституту ім Бехтерева годяться. Одне бубніння на тему, що війна це найвища форма відносин поміж братніми народами.

я тебе и не предлагаю, пока конкретно ты энцефалограмму не предоставишь

Эй, граждане росияне - прекращайте слать жалобы на "***ло." То что путин - ***ло - это энциклопедический факт, причем международный, за это нельзя банить.
Вот на финском например путин - мулкку.
Putin h’uilo! (ukr. Путiн ***ло, suom. Putin on mulkku[1][2]/molopää/kusipää[3])
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
!

Так им неприятно видимо считать себя подхуйловниками, но от этого им никуда не деться.

И я же об этом. Во всем мире знают, кто такой ***ло, а они чего-то обижаются.

я тебе и не предлагаю, пока конкретно ты энцефалограмму не предоставишь

Я деякий час працював у "Медтехніці" доводилось ремонтувати апарати для судорожної тератіїї, то напевно тебе та подібних тобі потрібно лікувати тим агрегатом. Стосовно відповіді тобі, Лікуйся!

А что это ватнички расстроились, что я назвал хкуйла - ***лом? Так это энциклопедический факт: путин - ***ло. И наоборот.
...

з філологічного погляду не зовсім так. Найвірніший варіянт: Путін - ***ло, при чому це є вірним в обох напрямках, тобто ***ло = Путін

У варіянті: путин - ***ло:
а. Путін (*******) пишуть з великої літери.
б. ***ло (з маленької літери) не рівне Путін, бо їх (***лів) є багацько, а П.-Х. є унікатом.

з філологічного погляду не зовсім так. Найвірніший варіянт: Путін - ***ло, при чому це є вірним в обох напрямках, тобто ***ло = Путін

Я понимаю, но в разных переводах путин может быть не только ***лом, но и пиммелем на немецком. Что такое этот "пиммель"?

Вообще то про необходимость войны и побед я только от патриотов слышу. Все вам неймется повоевать, поубивать, подушить и т.д.

але, я такого не писал. у меня с украинским плоховато

она не является стороной внутреннего конфликта

или еще раз повторить?

скі҆ки б разів ти не повторював брехні пропаганди ***ла, суть справи від цього не зміниться: Mосковія вдерлася до Kриму й Донеччини, Недороссія ся тримає тільки багнетами вашої армії

Вообще то про необходимость войны и побед я только от патриотов слышу. Все вам неймется повоевать, поубивать, подушить и т.д.
От упороте, Що в разі нападу ворогів на рф ви відразу напялите власівску символіку і побіжите слугувати ворогу, благо приклад маете. Дурнуваті там у вас усі чи через одного. :-)

Останнє редагування:
Причем противозаконно.
Сашко Білий отримав термін увязнення за порушення закону. От тут цікаво, коли будуть покарані гиркино-стрелков, моторило, бабай-згвалтований, садист мільчаков та інші найманці, херої недоросії.

Я понимаю, но в разных переводах путин может быть не только ***лом, но и пиммелем на немецком. Что такое этот "пиммель"?

я вважаю, що слід бути винятково точним: коли написано "путін" - незрозуміло, чи ся йде про ***ла, чи про когось з його вболівальників чи йому подібних ***лів.

Українці за кордоном дбають про те, щоб як слід асоціятивно пов҆язати слово Putin з позначенням Khuylo / Hujlo / Chujlo etc. напр. німецькою Putin-Chuilo (etwa der Pimmeljunge)

якщо писати ***ло з маленької, то московіт, що пише у цьому форумі, буде вважати, що Tи маєш на увазі його (хоча від на це ще не заслуговує) й буде ся скаржити - воно Tобі потрібно?

ватка, я тебе вірно зрозумів, що ти виступаєш за віддання Kриму Mосковії та визнання Недороссіі?

Согласен - не пойман, не вор. Но данные, что Буками управляли украинцы, просочились в прессу, хотя особо и не муссировались.

ой, Сибалекс, вы бы о своей т.н.прессе лучше молчали. На что она способна мы на себе испытали, знаем

Ладно правосеки, они теперь в прокуратуре
Це про що?

О бл..., они там в отпуске були
Це ти про Боїнг?

а против экипжей украинских ПВО в Грузии в 2008?
Та вам яке діло до грузинів, вони у себе дома.

Но данные, что Буками управляли украинцы, просочились в прессу, хотя особо и не муссировались.
То називаеться, Сам у хаті, хтось набздів. Вуха фсб не видно?

А можно ссылки на уголовные дела?
Ладно правосеки, они теперь в прокуратуре:D, а против экипжей украинских ПВО в Грузии в 2008?
О бл..., они там в отпуске були:D

Шо дитя, меле що попало.

Та у нас тоже цензор запретили
Замінили цензурою?

Останнє редагування:
вышиватный ты чудак человек, иди своей дорогой, подсказывать куда идти не буду, сам дойдешь

повторюю: я тебе вірно зрозумів, що ти виступаєш за віддання Kриму Mосковії та визнання Недороссіі?

а против экипжей украинских ПВО в Грузии в 2008?
О бл..., они там в отпуске були:D

это вы про ту страну куда русские ******ы по примеру своих гитлеровских предшественников напали без объявления войны? И где русские ******ы своим высокоточным оружием специально убивали мирных жителей? Гордо реет ******ское власовское знамя Дело Третьего Рейха культивируют в Третьем Риме

Назад
Зверху Знизу