Пойдем туда не знаю куда!

• 🟡 13:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Минулого року відкрила для себе Черкаську область. Ще є що дивитись, не передивитись)) Цієї суботи подорожувала у Черкасах там, де не встигла минулого року. Є тут цікаві маршрути для ПДВ, зручно їде потяг із Харкова. А влітку можна скористатися чудовими пляжами з білим пісочком у соснах))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• 🟡 13:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
В Германии то же есть где прогуляться !

І в Харківській області - також)

І тому поки Юра розбирається зі своїми справами, за згодою з ним, похід поведу я. Попереджую - це буде останній мій похід в травні. Наступний - вже тільки в червні, орієнтовно вже 14-го червня. В мене також лапки, ну тобто справи)
В цю суботу, 17 травня, оголошується похід Рижів - Високий. Туди їдемо з вокзалу Харків-Пассажирський, електричкою 6159 Харків — Мерчик відправленням в 9:23, їхати зовсім недалеко)

Пройдемо два ліси, одну невеличку річечку, одне невеличке озеро. Джерело на маршруті наче як і є, але я його не знаю, тому воду краще взяти з собою на весь день. Маршрут по карті приблизно 13 км.

Назад будемо їхати з Високого, також елькою. Є на 16:03, на 17:03, але наступна несподівано аж на 18:52. Тому якщо не захочеться очікувати довго, можна пійти на автобус, це ще 2 км.

Останнє редагування:
В цю суботу, 17 травня, оголошується похід Рижів - Високий.
Спочатку мені здалось, що я в Карпатах, потім вийшли на рідні простори)))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Десь під Житомиром
Ваш браузер не може показати це відео.