Прогулянка!
Нарешті я зможу будувати плани на вихідні!
І в суботу прекрасний день здійснити прогулянку осіннім лісом! У суботу, 11.11 з південного вокзалу о 8.50( прийти не пізніше 8 30 ! ) електричка відвезе нас у чарівні місця біля поселення Клименівки, де ми вдосталь зможемо насолодитися всіма примхами диких лісів, ярів та загадкових стежок, що ведуть у нікуди.
Зворотна електричка 17 39 .з Беспаловки .
В дорозі приблизно 1,5 години.
Ліхтарики - обов'язково.
Блукання лісами та городами десь 17 км .
Надвечір може піти маленький дощ.
Малесенький шпацир
Деяки особи намедні заохочували мене негайно піти до сосняка з приводу шукання грибів !
Я , звісно , чого і ні .
Та ото ж , tomorrow , 16.11 о 9 00 я чекатиму біля ст.м.пр-т Гагаріна на авто./з. у бік Васіщево .
Прийдить, та нагребить собі вкусняшек !
Підйом імунітету
У неділю, по феншую, буде здорово відвідати сосновий бір і порадіти першим сніжинкам.
Все буде можливим , якщо ви не проспите і в неділю , 19 . 11. , вчасно з'явитесь на автобусній зупинці вул. Малом'ясницька. Біля Роста (Метро Гагаріна). Автобус їде в 9 30 до Оболони ( Мерефа )
Антицелюлітний масаж!
Довго розмірковував над напрямом прогулянки. В голову пристойні думки заходять насилу.
Чомусь все впирається у варіанти повернення. Або рано чи пізно?!
Лінь перемогла.
Є пропозиція 2 .12, у суботу прогулятися у бік Буд змішаним, легкопрохідним лісом.
Хто зможе набратися сил і прибути на південний вокзал так , щоб встигнути на електричку 8 50 до Комарівки , той стане почесним учасником недільного походу !
Повернення поїздом у 14 54 .
Пройдемо приблизно 10 км.
У неділю 10.12 хороший день вимкнути мізки (у кого ще залишилися) і прогулятися засніженим сосновим лісом. Кого зацікавила моя пропозиція - я буду о 9.00 на автобусній зупинці біля метро Гагаріна. Автобус у Васищеве ( Васищевський бір ) Повернення за настроєм .. 16 00