- 🟢 06:26 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Это .........., чтобы быть правдой.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
"Министерство здравоохранеия Ростовской области не располаает информацией о его госпитализации и скоропостижной смерти" - сообщили журналистам "Регионы росиии" в Министерстве.
Также журналисты смогли уточнить в Кардиоцентре, что "Кардиохирургический центр Ростовской областной клинической больницы отрицает сам факт поступления президента Украины Януковича". Напомним, что ранее стало известно о том, что Активист «евромайдана» сообщил в соцсети о смерти Януковича .
как думаете, на бис закапывать будут?
Если это правда..то мне его жаль как человека.! Не думаю что он хотел вводить войска..все за него решалось..и теперь у меня сомнения что он стрелял по народу! Его заюзали и слили 100%
Это .........., чтобы быть правдой.
А может все таки ,для надежности, нужно всей стране выпить по рюмке чая за упокой души искреннего "покращувателя" жизни народа.
А где деньги, Зин?
Как теперь узнать, куда он уворованные деньги попрятал?
Дорогой БОГ! Недавно ты забрал моего любимого певца, МАЙКЛА ДЖЕКСОНА, мoего любимого актера, ПЭТРИКА СУЭЙЗИ и мою любимую актрису - ФАРРУ ФОСЕТТ. Позволь мне напомнить, что мой любимый президент - Виктор Федорович.
в австралии много диких кенгуру..
бибизяны - в бразилии.
Новина про раптову смерть екс-президента України Віктора Януковича просто підірвала інформаційний простір в Україні. І хоча повідомлення надійшло через соціальні мережі, «любов» до двічі несудимого «проффесора» змусила українців активно обговорювати долю диктатора з Межигір'я.
Вперше про загибель Януковича повідомив активіст Євромайдану Михайло Лебедь, який на своїй сторінці в Facebook написав, що 3 березня в 23:00 Янукович помер від серцевого нападу. За його словами, відповідну інформацію передав йому товариш, який працює в кардіоцентрі Ростова-на-Дону, який спостерігав за госпіталізацією Віктора Федоровича.
Багато журналістів стали активно шукати підтвердження даним повідомленням через свої зв'язки в Ростові-на-Дону. Але головний кардіохірург ростовського обласного кардіоцентру Олександр Якимович Дюжиков прокоментував ЗМІ останнi чутки.
«Віктор Янукович ніколи не лікувався в нашій лікарні. Ця людина тут ніколи не була. Я не знаю, як складається його доля зараз», - заявив Дюжиков.
Посольство України в Ростові-на-Дону також не має інформації про смерть Віктора Януковича, заявивши, що у них також немає даних про подальшу долю екс-президента після його прес-конференції.
«До нас не надходила інформація про смерть Януковича. Ми не можемо точно сказати, де він зараз знаходиться. Однак сам Янукович на прес-конференції в Ростові-на-Дону повідомив, що у нього тут близький друг. Як відомо, у Януковича були близькі стосунки з родиною колишнього губернатора Володимира Чуба, тому можна припустити, що він у нього», - повідомили в посольстві.
Присоединяюсь к этому высказыванию.Если это правда..то мне его жаль как человека.! Не думаю что он хотел вводить войска..все за него решалось..и теперь у меня сомнения что он стрелял по народу! Его заюзали и слили 100%
кто такой бендеровец?ему еще рано умирать, подпишет референдум(ы) и тогда злой бандеровец его застрелит, "злой бандеровец" конечно же получит внеочередное звание в "кгб"