Статус:
Повідом.: 5409
Повідом.: 5409
- 🟢 17:23 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Паспорт не забирала , оставила там с заполненной формой о замене. Я могу настаивать на замене ?
Я думаю, что о замене паспорта заявление должен писать Ваш муж. так как паспорт его...
А в чём у Вас проблема возникла?
4.1. Обмін паспорта здійснюється в разі:
зміни (переміни) прізвища, імені або по батькові;
установлення розбіжностей у записах;
непридатності паспорта для користування.
4.2. Для обміну паспорта особа подає:
заяву;
паспорт, що підлягає обміну;
дві фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см (з урахуванням вимог абзацу п’ятого пункту 1.3 розділу І цього Порядку);
платіжний документ з відміткою банку про сплату державного мита або оригінал і копію документа про звільнення від сплати державного мита;
документи, що підтверджують обставини, на підставі яких паспорт підлягає обміну.
У разі якщо обмін паспорта здійснюється у зв'язку з його непридатністю для користування (відсутність або пошкодження фотокартки, псування записів про прізвище, ім'я та по батькові, дату або місце народження тощо), працівником територіального підрозділу перевіряється належність зіпсованого паспорта особі, яка подала його для обміну, відповідно до розділу VI цього Порядку. Для здійснення перевірки додатково у разі необхідності надається ще одна фотокартка.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.