Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Погиб Кузьма Скрябин

• Автор теми Автор теми mr4q
  • Дата створення Дата створення
Жаль конечно,прикольный был мужик.

Як довго? Людська пам'ять дуже коротка, нажаль. Пам'ятаю, коли Ігор Пелих загинув - як тоді всі сумували та казали "буду пам'ятати" - багато люду його ще згаує? Шок мине і ніхто нічого писати не буде. Інколи будуть згадувати - який класний дядько був, та і все.

нічього не маю проти Ігора, але не той маштаб...
Але не буду братися за прогнози..

Я теж вирішив навалити на стакан... але все одно тошно і смутно
не допомагає... хоча знаю, що алкоголь діє у двох напрямках: якщо настрій хороший - з алкоголем буде веселіше, якщо поганий - буде ще гірше. сиділа плакала-плакала, вирішила накатити, але виходить ще гірше((

Останнє редагування:
не допомагає... хоча знаю, що алкоголь діє у двох напрямках: якщо настрій хороший - з алкоголем буде веселіше, якщо поганий - буде ще гірше. сиділа плакала-плакала, вирішила накатити, але виходить ще шірше((

ваша правда:(

Як довго? Людська пам'ять дуже коротка, нажаль. Пам'ятаю, коли Ігор Пелих загинув - як тоді всі сумували та казали "буду пам'ятати" - багато люду його ще згаує? Шок мине і ніхто нічого писати не буде. Інколи будуть згадувати - який класний дядько був, та і все.
знаєте, по-справжньому його будуть пам,яти тільки рідні і дуже вузьке коло близьких. повірте. багато років тому мій батько теж поїхав на машині в дорогу і не вернувся. вірніше вернувся, тільки у труні. і він точно щось відчував, він зробив усе, щоби попасти в той час і те місце, яке йому визначив Бог (це до останніх пісень Кузьми. він знав, точно). на похованні було дуже людно, а з кожним роком приходило все менше людей. і не тому, що люди забувають і не хочуть пам.ятати, а тому, що в кожної людини своє життя, і воно в пріоритеті. це тягар сім,ї, а всі останні будуть його пам,ятати веселого, слухати його пісні і раз на рік сумувати. таке життя

.. Для всех он был просто классным дядькой, с огромной харизмой, отсутствием понтов и прочее - для каждого что-то свое.

Точно:(
С ним девушка ехала в машине, кстати, так сказали в одном сюжете, она живая, может расскажет почему так... Но его уже не вернет ничто. Я даже передачу про дачу с ним иногда смотрел, не из-за того, что интересно как дачи делают, а просто с него поржать или послушать, клевый дядька был :(

нічього не маю проти Ігора, але не той маштаб...
Але не буду братися за прогнози..

Для кожної людини "обличчя з телевізора" осоціюється по-своєму, та зовсім різні "масштаби" у кожного. Для когось Кузьма - колишній ведучій Шансу, Шиканемо та просто веселий чувак у ящику і не більше, а для когось - видатний письменник та громадський діяч. Його просто всі знали, тому, що він дуже-дуже довго дарував позитив. Не здивуюся, якщо (на модній в цьому сезоні) хвилі патріотизму намагатимуться зробити ікону, але це буде не надовго. Не треба згадувати Цоя - часи вже не ті.

знаєте, по-справжньому його будуть пам,яти тільки рідні і дуже вузьке коло близьких. повірте. багато років тому мій батько теж поїхав на машині в дорогу і не вернувся. вірніше вернувся, тільки у труні. і він точно щось відчував, він зробив усе, щоби попасти в той час і те місце, яке йому визначив Бог (це до останніх пісень Кузьми. він знав, точно). на похованні було дуже людно, а з кожним роком приходило все менше людей. і не тому, що люди забувають і не хочуть пам.ятати, а тому, що в кожної людини своє життя, і воно в пріоритеті. це тягар сім,ї, а всі останні будуть його пам,ятати веселого, слухати його пісні і раз на рік сумувати. таке життя

:плачу:

Шиканемо та просто веселий чувак у ящику і не більше, а для когось - видатний письменник та громадський діяч.
Так. Для багатьох він, усього лише - Поющіє труси, веселий чувак з Шиканемо.
Але він заробляв гроші, не для того щоби зазвездітися, а щоби можно було створювати сер'йозні пісні, проводити громадську роботу, вести цікаві проекти.
Він був високоосвіченою людиною, інтелектуалом.
Не боявся грести проти течії.
І жаль, що таких людей в Україні залишається все менше і менше.

знаєте, по-справжньому його будуть пам,яти тільки рідні і дуже вузьке коло близьких.... таке життя

Я про те і кажу.

Я даже передачу про дачу с ним иногда смотрел, не из-за того, что интересно как дачи делают, а просто с него поржать или послушать, клевый дядька был :(

Теж саме - коли натрапляла на нього по ТБ - не перемикала і могла дивитися абсолютну муть, бо Кузьма - то Кузьма. Дуже сумно (( Не можу згадати, щоб чиясь чужа смерть мене так шокувала (

Эх...
Один из любимейших музыкантов в нашей стране...
:((((((
Был на вече памяти...
1,5 часа простоял... замерз поехал домой...

Это правда. И, кстати, большинство тех, кто по нем слезы льет в вирте, еще вчера его оплевывали годами за пару концертов в поддержку Яныка в 2004 году.

Танунах, это прожевано всё. Это ты печенежское поле вспомни ещё, где он прямым текстом сказал, шо не имел понятия, что это концерт в поддержку кого-то, его пригласили на фестиваль.
Вот в тот раз я единственный раз на поле том был. И только по этому поводу туда и поехали, остальное всё - обрыганство и хоры мальчиков-зайчиков.

Алексей Мочанов (с)

А Алексей Молчанов хорошо понимает, что секвоя ударила газона в ПРАВОЕ ЗАДНЕЕ колесо, а не в левое водительское переднее, ну, или по касательной - в левое же заднее, если бы молоковоз убегал на свою полосу от столкновения?
Только ж не в правое. Это эпик фейл...
С какого *** молоковоз выскочил на встречку задом?

А Алексей Молчанов хорошо понимает, что секвоя ударила газона в ПРАВОЕ ЗАДНЕЕ колесо.
С какого *** молоковоз выскочил на встречку задом?
яка вже різниця хто де як і кого вдарив? його вже немає серед живих - і це не вкладається в голові, мозок відмовляється це сприймати. ***, який вже раз в житті ввижається, що вранці прокинешся і вся ця маячня щезне... знаєш, що нічого не щезне, а все рівно маєш надію, а раптом це все неправда

Назад
Зверху Знизу