Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Погиб Кузьма Скрябин

🔴 17:14 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:14 Повітряна тривога в Харків.обл.

ясна річ, я ж не люблю людей, особливо підарів фарбованих, хто до війни навколішках відсмоктували на приватних вечірках олігархам, а потім піздєц якими патріотами задєлались. Так от цей кугут один з них був. Підарасик типа Вакарчука, Зеленського і прочої шобли, котра себе чомусь вважала ахуєнною естрадою.

Ой, бля, целочка нашлась и до войны с кацапами не мурлыкала. С какого года на украинский язык "перекрасился", субараст? Будь здоров, аккуратнее на дороге.

Ой, бля, целочка нашлась и до войны с кацапами не мурлыкала. С какого года на украинский язык "перекрасился", субараст? Будь здоров, аккуратнее на дороге.

З кацапами я не мав справ і в прокацапських олігахів не сидів на утриманні, на відміну від цього блядського бомонду.

В побуті я розмовляв майже весь час українською - чи тебе дивує, що я став нею спілкуватись не тільки в сім"ї? Скажу більше - я навіть українською книжки читав. та читаю, і для мене це не диво і не мода.

Дякую, я завжди обережний.

шо тебе дивує? Ти мабуть ебанутий...

Блять ну звідки стільки в нас довбойобів.

ПС: і на Кузьму я хуй клав що до війни, що зараз - от рівно похую мені оця "естрада", що була тоді, що сьогодні - я виріс на музиці вільних країн, не памятаю в тому переліку Кузьму ,на якого ти дрочиш.

Мда... пошло говно трубам.

Светлая память Кузьме, хороший был чел и музыкант; с середины 90-х их слушал.

ясна річ, я ж не люблю людей, особливо підарів фарбованих, хто до війни навколішках відсмоктували на приватних вечірках олігархам, а потім піздєц якими патріотами задєлались. Так от цей кугут один з них був. Підарасик типа Вакарчука, Зеленського і прочої шобли, котра себе чомусь вважала ахуєнною естрадою.

ну я ,вiдверто кажучи, з присмаком гiркоти згадую концерти Кузьми з Могилевською в пiдтримку ригопiдарiв

ну я ,вiдверто кажучи, з присмаком гiркоти згадую концерти Кузьми з Могилевською в пiдтримку ригопiдарiв

та вся ота гламурна тусовка бомонду - це уздроч. Чуваки рубали капусту по корпоративах, співали оди янику, миколі яничу, а тепер клянуться у вірності Україні - блять це така сама підарастія, як "політичний кіборг" і люди у формі поруч.

Лише зараз в нас з"являються реально патріотичні та нормальні виконавці та гурти - не кон"юктурники, від того хто при владі, а люди, хто вболіває реально за справу.

Я помню Руслана летом-осенью 2004-го пела на концертах в поддержку Януковича. Потом видать контракт закончился, пошла тусоваться на Майдан.

Re: Погиб Кузьма Скрябин

Макаревич тоже, как оказалось, в 2006 году поддерживал Путлера с Медведевым. И что теперь? Со временем взгляды могут меняться. И это нормально.
Взляды это называется? Помоему это называется - приход бабла.

помянем!
:(

Назад
Зверху Знизу