Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Подскажите насчет флешки) Какую лучше взять?

🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 1551
  • 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Подскажите насчет флешки) Какую лучше взять?

Собственно вопрос) Флешка на 16 гиг нужна. По-скоростней хотелось бы.
До этого была Корсаир вояджер на 4. Вот думаю мож такую взять на 16)

Еще вариант кингстон дт100, он стоит дешевле корсара на 100грн.
В общем кто еще варианты подскажет
P.S. Внешние диски не советовать, сам знаю :)

• 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Кингстон, если в качестве основной характеристи брать скорость чтения/записи - УГ.
Т.е. у них есть в ассортименте действительно быстрые флеши, но найти непросто, да и цена будет сильно отличаться от той-же DT100. Corsair Voyager, кстати, тоже далеко не быстрая, если чтение еще что-то, то запись на уровне 8МБ/с - это явно не быстро...
Из дешевых кроме Goodram EDGE 16GB других быстрых не знаю.

Назад
Зверху Знизу