Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про затвердження типових форм первинних документів з обліку в будівництві
Спільний наказ Держкомстату України та Держбуду України
від 21 червня 2002 р. № 237/5
У зв’язку з затвердженням доповнень до Правил визначення вартості будівництва ДБН Д.1.1-1-2000 та зміною бази обчислення окремих складових кошторисної вартості будівництва наказуємо:
Затвердити типові форми первинних облікових документів у будівництві № КБ-2в “Акт приймання виконаних підрядних робіт” та № КБ-3 “Довідка про вартість виконаних підрядних робіт”, що додаються, і запровадити їх застосування з 1 липня 2002 року.
Поширити типові форми:
№ КБ-2в - на будівельні підприємства та будівельні структурні підрозділи підприємств усіх видів економічної діяльності незалежно від форм власності, що виконують будівельні та монтажні роботи, роботи з капітального та поточного ремонту будівель і споруд та інші підрядні роботи із залученням бюджетних коштів або коштів підприємств, установ та організацій державної форми власності;
№ КБ-3 - на усі будівельні підприємства та будівельні структурні підрозділи підприємств усіх видів економічної діяльності незалежно від форм власності, що виконують будівельні та монтажні роботи, роботи з капітального та поточного ремонту будівель і споруд та інші підрядні роботи за рахунок усіх джерел фінансування.
Для підприємств, що виконують роботи з поточного ремонту господарським способом, складання вищезазначених форм не є обов’язковим.
ты теперь будешь все повторять что я пишу ? смотри, а то и тебя забанят![]()
Нет я просто принципиально не читаю твоих сообщений...
Поздравляю, что создался под новым ником, надеюсь хоть материться перестанешь.....
как же ты узнала что я пишу, если не читаешь принципиально? неужели догадалась.
а насчет материться - то ты, милая, в теме "C Днем юриста!!! , открытой Krasynja" простебалась над песней День Победы (Автор текста (слов):Харитонов В. Композитор (музыка):Тухманов Д.). Ни одна **** не имеет права стебаться над такими вещами. Так что в твой адрес я высказался предельно тактично и нисколько об этом не жалею
Ребята, давайте жить дружно! (с)