Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Жалко что все розбежались((((
Мы ездим быстрее чем они ползаюттого и глядишь слухи поползут...

Ну сказать дождик,это ничего не сказать.ВОДОПАД с неба.С подсветкой постоянной,грохотом!Я Маруся Взасадча
Досi невiдомо, що самое бажае мотосвiтська левиця Наталi.

о! а вуот и новая тема светской хроники: где шарило НаУмку?![]()

Досi невiдомо, що самое бажае мотосвiтська левиця Наталi. Чи будуть коментарi?![]()
![]()
Шоб не маті сине око,я промовчу![]()

возможно, чтобы и ей взасадили... не всё же Марусе.![]()
претендент на синє око не Прохвесор?Говорил вам - с бейджиками надо ходить ! Ава, ник и все такоеБыл на площади в 21:30. Народу куча, знакомых лиц нет

зы Фсем дрямс !![]()
привет. Видел, какой прямой эфир мы вчера пропустили? Эх.. интервью не дали, знаменитыми не стали....привет.

Ога...Ну ничо - телек починим, будем по програмке следитьВидел, какой прямой эфир мы вчера пропустили?

Оно тебе надо ? Папарацци под кроватью, в туалете, в шкафу...Эх.. интервью не дали, знаменитыми не стали....

Ога...Ну ничо - телек починим, будем по програмке следить![]()

Оно тебе надо ? Папарацци под кроватью, в туалете, в шкафу...![]()
Усім доброго ранку! Я в новому капелюсі, а отже - це новий випуск "Мотосвітського життя».![]()

Был на площади в 21:30. Народу куча, знакомых лиц нет![]()
с бейджиками надо ходить !
претендент на синє око?

Вчора, на мотосвітській тусовці, що відома в певних колах як «Площа» стався прикрий випадок. Ще молодий чоловік - v_I_Per - з невідомих причин перестав впізнавати людей!

и хто кого?Чи відбудеться боксерський двобій – напевно невідомо, але «люб’язностями» сторони обмінялися.

а кого почав впізнавати?з невідомих причин перестав впізнавати людей!

то слiд чекати появи на вулицях мiста синiх байкерiв?
Fjv8Ceb3nZgТам вожак Замер)))))))))))

и хто кого?![]()