Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Подарок от НКРЭ

• Автор теми Автор теми sl_stranik
  • Дата створення Дата створення
Re: Подарок от НКРЭ

Хорошо бы конечно. Только как-то сомнительно. Алюминий по подъезду заменить - хрен добъёшься. А по сабжу менять нужно вместе с подстанциями. Сомневаюсь

Та была уже постанова до 18 чи какого года всех газовых потребителей обеспечить счетчиками, и шо?
многих и обеспечили, но т..к. многие от них отказывались, зная что будет только хуже, то стали ставить счетчик на ввод в дом, тем самым обеспечили выполнение данной постановы и решили свой вопрос, другое дело что считают эти счетчики по конски, это да.

Це зрозуміло.
Питання що забезпечити можливість всім давати 5кВт і перевести всіх на таку потужність безкоштовно та автоматично - це різні речі.

Чи в тебе є саме тлумачення цього як таке що будуть автоматично всіх на 5кВт переводити і договори правити на 5кВт?

Та всё будет также коряво и неподготовлено, как и разделение на распределение и поставку с 01.10.19:D
Документально любой вопрос решит публичный договор.
Не благодари, ******.

Хорошо бы конечно. Только как-то сомнительно. Алюминий по подъезду заменить - хрен добъёшься. А по сабжу менять нужно вместе с подстанциями. Сомневаюсь

Міняти майже нічого не потрібно.
По факту, зараз кожна квартира в легку в час пік бере більше за 5кВт, а приватний будинок - за 7кВт.

Порахуйте, пуск холодильника >1кВт + пралка 1,5 + бойлер 1,5 + електроника 1кВт + кондиціонер 2кВт + електрочаник 1,5кВт, мікрохвильовка 1кВт і тд.

Мережі це витримують.
Вірогідно за рахунок того що заводи зупинились, і їх потужність йде на житло.

По факту, зараз кожна квартира в легку в час пік бере більше за 5кВт, а приватний будинок - за 7кВт.

Порахуйте, пуск холодильника >1кВт + пралка 1,5 + бойлер 1,5 + електроника 1кВт + кондиціонер 2кВт + електрочаник 1,5кВт, мікрохвильовка 1кВт і тд.

Мережі це витримують.
Вірогідно за рахунок того що заводи зупинились, і їх потужність йде на житло.
Не у всех выдерживают. У родствеников на диканёвке одновременно чайник и стиралка уже не работают. Ну и по этой причине проблемы в розетке постоянные - напряжение понижено, частые скачки. Задолбался им упсы ремонтировать

Якби ти почергував пару змін диспетчером у якомусь РЕМі, то охуїв би від заявок про згорівші трансформатори, вакуумні вимикачі, відгорівші нулі і фази. Наші електромережі зношені в хлам і колись нас чекатиме великий електричний бадабум.

НКРЭ выпустил постановление №475 от 17.03.2021 г. которая обязывает облэнерго и горэнерго поставлять конечным пользователям абонентам электроэнергию мощностью не менее 3 КВат, а через 2 года не менее 5КВат. Причем капиталить электросети должны сами поставщики электроэнергии.

Подробнее о постанове на сайте
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Спасибо пожалуста1

Якби ти почергував пару змін диспетчером у якомусь РЕМі, то охуїв би від заявок про згорівші трансформатори, вакуумні вимикачі, відгорівші нулі і фази. Наші електромережі зношені в хлам і колись нас чекатиме великий електричний бадабум.

Можливо, я не володію загальною статистикою.
Те що бачу у себе в передмісті - міняють опори, встановлюють нові трансформатори. Передмістя - росте.

вы олигарх ? . скиньтесь тогда на асфальт во дворе . на замену стояков водопровода и слива . замену крыши и ремонт всего дома . а у народа просто нет денег . долги по комуналке мильоны . вот пусть олигархи обл и горэнерго меняет стояки . они получают сверхприбыль с народа и еще больше хотят . вот они это точно удавятся от такой мелочевки . как вы пишите . :відстій:

Да ты ***ть заебал. Хочешь жить лучше - надейся только на себя.

Да ты ***ть заебал. Хочешь жить лучше - надейся только на себя.
не иби мне мозги . я сам знаю что мне делать . ну а ты хочешь жить лучше - больше работай совковой лопатой - бери больше и кидай дальше . :D

не иби мне мозги . я сам знаю что мне делать . ну а ты хочешь жить лучше - больше работай совковой лопатой - бери больше и кидай дальше . :D

Я уже хорошо живу. И без всяких там лопат.

про это и идет речь в самом постановлении, на которое я и дал ссылку, вы зашли туда, вы смогли с ним ознакомиться? там прямо обязывают ОРС привести все договора в норму с текущим законодательством,
А можете показать, где ОРС прямо обязывают перевести ВСЕ договора на 3кВт и 5кВт?

2.4.2. У договорі споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії зазначаються величини дозволеної (договірної) потужності, які визначаються виходячи з проектної документації електрозабезпечення об’єкта. Потужність об'єкта споживача обмежується на рівні потужності, передбаченої проектною документацією указаного об'єкта споживача та/або технічними характеристиками мереж зовнішнього електрозабезпечення указаного об'єкта споживача.

Дозволена (договірна) потужність об’єктів споживачів зазначається в паспорті точки розподілу на рівні, встановленому проектною документацією електрозабезпечення об’єкта споживача, та з урахуванням потужності об’єктів субспоживачів (у разі їх наявності).

У разі відсутності проектної документації електрозабезпечення об’єкта індивідуального побутового споживача ОСР визначає потужність цього об’єкта на рівні дозволеної (договірної) потужності на дату оформлення паспорта точки розподілу, але не нижче 3 кВт. Протягом двох років після погодження дозволеної (договірної) потужності за формою, наведеною в додатку 14 до цих Правил, ОСР, за результатами виконання відповідних заходів інвестиційної програми, визначає потужність цього об’єкта на рівні не нижче 5 кВт.

Я вижу другое: если у вас есть договор или проектная документация (а в них указанаы эти самые 1,3кВт), то никто никуда вас переводить не должен.
А вот если нет договора или проектной документации с указанными ватами, тогда должны обеспечить минимум 3кВт.

А можете показать, где ОРС прямо обязывают перевести ВСЕ договора на 3кВт и 5кВт?
неужели так тяжело было пройти по ссылке?
Для погодження дозволеної (договірної) потужності ОСР надсилає споживачу Повідомлення про погодження дозволеної (договірної) потужності за формою, встановленою в додатку 14 до цих Правил.

ОСР погоджує зі споживачем зміну величини дозволеної (договірної) потужності об’єкта за результатом виконання заходів інвестиційної програми з реконструкції/будівництва мереж загального користування.

Зміна ОСР технічних характеристик засобів обмеження потужності квартир у багатоквартирних будинках зазначається в Акті узгодження пропускної спроможності зовнішніх та внутрішніх електричних мереж за Типовою формою, встановленою в додатку 15 до цих Правил. Балансоутримувач (управитель) забезпечує формування Акта узгодження пропускної спроможності зовнішніх та внутрішніх електричних мереж у двох примірниках та надання їх до ОСР на погодження. ОСР протягом 3 робочих днів після отримання від балансоутримувача (управителя) Акта узгодження пропускної спроможності зовнішніх та внутрішніх електричних мереж підписує та повертає один примірник Акта.

Електропостачальники є сторонами, відповідальними за баланс своїх споживачів, відповідно до положень Правил ринку.»;

А вот если нет договора или проектной документации с указанными ватами, тогда должны обеспечить минимум 3кВт.
хотя может вы и правы, поэтому я создал тему, есть смысл заниматься этим вопросом в селе или нет, бо мне как то в селе 3 Кват маловато осенью и зимой бывает.

Играть в азартные игры с государством ... ню ню ...

неужели так тяжело было пройти по ссылке?
И что в вашей цитате такого, чему противоречат мои слова?
Я то как раз прошел по ссылке и прочитал постановление. Прочтите и вы его внимательно. Ключевые слова я выделил.
И читайте постановление целиком, а не выдергивайте из контекста.

Прочтите и вы его внимательно. Ключевые слова я выделил.
т.е. вы считаете что если есть договор, то его пересматривать никто не будет, и эта постанова это не изменит. и увеличить ввод можно только оплатив 5-6 тыс. грн. за киловат.

Назад
Зверху Знизу