Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Почему Украина опасна для Трампа и почему Украине следует сблизиться с Китаем

• Автор теми Автор теми Robert_Roger
  • Дата створення Дата створення
Я вижу только один дефицитный ресурс, который ****а может предложит Китаю - это женщины. У китайцев большая нехватка невест, а в ****е женихов, наверное, будет не хватать после войны. Только что опасного в том, что российские алко-гены растворятся в китайском бассейне как капля в море?

Я вибачаюсь,але Ви хоч і вчили історію України,але досі не зрозуміли.У великій політиці немає друзів.Кожен сам за себе.Поки в тебе є гроші і сила,ти можеш ще бути партнером.Але,якщо всього цього немає,то досвідос.Ти пєшка у грі великих.Що є в нас?Сила?Гроші?От американці,в обличчі Трампа і дали нам це зрозуміти.Як сказав рудий,у нас немає козирів.Залишилася Європа.Але ми їй потрібні,щоб виграти час,потрібний їй для того,щоб трохи посилитись.А так і їй ми не потрібні.Ви думаєте нас чекають в ЄС?Давайте спитаєм тих же поляків,румунів,хто там ще мітингує?Їм прямий конкурент не потрібен.Де Ви пропонуєте знайти того партнера?Кожен сам за себе.Поки з тебе є що взяти,ти партнер.А далі ти нікому не потрібен.Такі реалії цього світу
І що ви тут понаписували.
Здається, ви не Ірочка, щоб перетлумачити мої слова під свій текст.
30 років нічого не робилося тільки розкрадалося і знищувалося.
30 років шукали, хтоб за нас в країні навів лад.
30 років шукали, хтоб нам дав грошей, бо свого бюджету навіть на ворюг не вистачає.
А тепер лаєте США.
Трамп не повинен робити для нас красиво.
Він міг би допомагати, якби ми самі собі були годні допомогти.
У Трампа є американці, щоб було йому про кого думати.

Я українську історію і географію вчу останні три роки - по художній літературі, посібниках з історії і по мапі України на дверях.
Там все є про грабки, тобто про граблі.

І навіть у нашій пісні "Ти ж мене підманула". Якщо трішки зміст зкоректувати.

Сплю, сплю мені сниться: біля мене молодиця,
Мац, мац, її нема - підманула підвела.
Ти сказала у четвер буте краще ніж тепер.
Ти сказала у п'ятницю підем РАЗОМ по чорниці.
Ага разом тільки нарізно.

30 років шукали, хтоб нам дав грошей, бо свого бюджету навіть на ворюг не вистачає.
А тепер лаєте США.

Я українську історію і географію вчу останні три роки - по художній літературі, посібниках з історії і по мапі України на дверях.

і тем не менш, зараз мова не про 30 років облаштування України, а про спротив в рази потужнішому ворогу, який своїх геноцидних намірів не приховує. поодинці ніхто війни не вигравав останні 200 років (крім євреїв). і та ж Америка отримувала підтримку європейських держав підчас своєї Громадянської війни, і Бонапарта били гуртом, і Реконкісту гуртом, і ніколаш (1 і 2гого) гуртом, і гітлера гуртом...

Останнє редагування:
А тепер лаєте США.

Не соглашусь.
Америка подписали вместе с нами и *****ами будапештский меморандум, поэтому какая-то ответственность должна быть. Мы, молодая страна и нам нужна поддержка, почему-то Израилю помогают.
А США как и *****ы оказались не благонадёджным, мягко говоря.

і тем не менш, зараз мова не про 30 років облаштування України, а про спротив в рази потужнішому ворогу, який своїх геноцидних намірів не приховує. поодинці ніхто війни не вигравав останні 200 років (крім євреїв). і та ж Америка отримувала підтримку європейських держав підчас своєї Громадянської війни, і Бонапарта били гуртом, і Реконкісту гуртом, і ніколаш (1 і 2гого) гуртом, і гітлера гуртом...
Воно-то так, а Україна насамкінець залишалась одна.
Як пороблено.
І боротьба за владу...
І завжди клята Московія...
Не можна ядерної, потрібно було звичайну робити, армію розбудовувати і зміцнювати, і не так як стерво Яценюк на кордоні робив.

Воно-то так, а Україна насамкінець залишалась одна.
Як пороблено.
вище ніс! читайте гімн. )))
поляндія також залишилася одна. а потім ще в рабство на 50 років. а до того 200 років була польським царством московії... вистояла. розквітла

вище ніс! читайте гімн. )))
поляндія також залишилася одна. а потім ще в рабство на 50 років. а до того 200 років була польським царством московії... вистояла. розквітла
Тільки у Польщі американці не засновували різні антикорупційні бюро. Бо знають - у нас яке стерво не допадеться до вдади на всіх рівнях, починає з розкрадання.
Де буковинські ліси, де бурштин?
Де все загалом.
Ось знову Тимоха рветься до корита, бо почула про рідкоземи.
І вже й на ХФ готові обирати це сміття.

ну от як її виберемо, то і буде нам вирок. тоді і будемо у помиральну яму лізти. а зараз - хвоста догори.
зараз, як ніколи ще, актуально, що найтемніша ніч перед світанком. (хоча я щомісяця це собі кажу)

Останнє редагування:
Не соглашусь.
Америка подписали вместе с нами и *****ами будапештский меморандум, поэтому какая-то ответственность должна быть. Мы, молодая страна и нам нужна поддержка, почему-то Израилю помогают.
А США как и *****ы оказались не благонадёджным, мягко говоря.
Может, потому что Израиль это сплоченая нация с собственным огромным бюджетом, без такого количества ворья, с фактически идеально налаженной армией? У них нет права ни на какие ошибки, банально учитывая ширину их страны в километрах.

А тепер лаєте США.

:DВи,мабуть,трохи не вірно зрозуміли.Мій посил був на те,що якщо нема ні сили,ні грошей,ні впливу,то краще сидіти і не сильно рипатись.Треба дипломатично старатися пропетляти між усіма.А не шукати собі міфічних партнерів,друзів і ворогів.Зараз,а може і завжди,в політиці нема друзів.Кожен сам за себе.І розраховувати треба тільки на себе.В цьому ми вже впевнилися.Від друга до ворога один крок.Що ми зараз і спостерігаєм

:DВи,мабуть,трохи не вірно зрозуміли.Мій посил був на те,що якщо нема ні сили,ні грошей,ні впливу,то краще сидіти і не сильно рипатись.Треба дипломатично старатися пропетляти між усіма.А не шукати собі міфічних партнерів,друзів і ворогів.Зараз,а може і завжди,в політиці нема друзів.Кожен сам за себе.І розраховувати треба тільки на себе.В цьому ми вже впевнилися.Від друга до ворога один крок.Що ми зараз і спостерігаєм
Це аби ми десь у Африці сиділи чи серед Гімалаїв. Але наша доля сидіти на шляху посеред Європи.
Тому перш за все потрібно на себе надіятись.

Может, потому что Израиль это сплоченая нация с собственным огромным бюджетом, без такого количества ворья, с фактически идеально налаженной армией? У них нет права ни на какие ошибки, банально учитывая ширину их страны в километрах.
Или потому что в свое время других союзников у штатов на ближнем востоке не осталось. Он сукин сын, но он наш сукин сын.

Тільки у Польщі американці не засновували різні антикорупційні бюро. Бо знають - у нас яке стерво не допадеться до вдади на всіх рівнях, починає з розкрадання.
Де буковинські ліси, де бурштин?
Де все загалом.
Как оказалось в Европе с коррупицией тоже все ок
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

кстати - красивое
слетала бы такая стая в мАцкву и "обосрала" бы все в пределах садового кольца:D

Вражаюче явище: у Китаї тисячі БпЛА повертаються на базу для зарядки після масштабного шоу
Також зазначають, що «набити» вибухівкою ці дрони не важко. А от жодна система ППО не зможе протидіяти такій загрозі.

Назад
Зверху Знизу