Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Почему "самых умных" не любят?

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Помню, было мне лет 16. Поехала я в юношеский санаторий. Новое окружение, то да се... И одна девочка меня так ехидно спросила: "Ты так много знаешь. Наверно очень много книг прочитала?". Тогда я впервые узнала, что начитанность может считаться недостатком в определенных кругах :D

в этих, так называемых , кругах часто вежливость путают со слабастью

просто психологичеки легче признать что кто-то успешнее, потому что хитрее, а не потому что умнее )
частенько раздражает пирамидальность бытия, по законам которой,- тот кто "умнее" (хитрее) и опирается на тех, кто глубоко копает (науку, например).
с последующим кидаловом.

дарвинизм раздражает? естественный отбор? хочется странного? )
Вы там забыли приставку "не" в слове "естественный"

хочется странного? )
да какая разница, награда все равно находит своего героя с завидной регулярностью

Так я вам так скажу, що Тайсон, попри усі свої негаразди, багатократно вище усіх

То в Вас якесь комуністичне презирство до грошей.

Вит. Клічко заощадив та зберіг 65 000 000$
Рєй Леонард 120 000 000
Оскар Де Ла Хойя 200 000 000
Мэнни Пакьяо теж 200 000 000
Форман 230 000 000
Мейвезер 380 000 000

Хочете казати, що ці видатні боксери менш люблять бокс ніж Тайсон?

То в Вас якесь комуністичне презирство до грошей.

Вит. Клічко заощадив та зберіг 65 000 000$
Рєй Леонард 120 000 000
Оскар Де Ла Хойя 200 000 000
Мэнни Пакьяо теж 200 000 000
Форман 230 000 000
Мейвезер 380 000 000

Хочете казати, що ці видатні боксери менш люблять бокс ніж Тайсон?
Бачте. Я там надав деквлька позицій, за якими люди бачать своє життя. Хтось бачить більш суттєвим гроші, хтось - славу, хтось спокійне життя десь із своєю сім'єю.
Оті всі грошикі, що хтось заощадив, то - якісь втрачені ними можливості витратити свої кошти. ЧИ взагалі їм гроші потрібні на щось своє. Тип як був такий супертяж Гуф, чи якось так. Він дрався, бо йому потрібно було зробити операцію для доньки.
А Тайсон - простий пацан. Він точно дрався б й просто так. Бо те в нього добре виходило, й йому те подобалось.
Витратив гроші, втім здобув славу. Й та слава ще йому принесе грошей - зараз йому знові пропонують мільони. Йому, Холіфільду... бо то були дійсно великі бійці. А Мейвезер-мол, Кличко - вони лише боксери.

то були дійсно великі бійці.
Цікаве висловлювання.
Вважав, що великі бійці це ті, хто зостанеться у історії за реальні досягнення, хто вклав у розбудову боксу.
У минулі часи нас вчили, що Щоцикас, Ласло Папп та Попенченко - то великі бійці, бо розвинули технічні засоби боксу.
А що величного у таких як Тайсон? Піар навкруги нього задля заробітку Кінга це величь?

Нє умнічай. Єслі ті такой умній, то почєму єщє нє мілліонєр?

Миллионером быть, много ума не надо, а вот иметь предпринимательскую сущность, струнку, без нее никак. И вообще, ум понятие растяжимое, собака тоже бывает умной. А вот разумное, философское, аналитическое мышление, мое имхо, при наличии таких данных и есть умный человек.

Цікаве висловлювання.
Вважав, що великі бійці це ті, хто зостанеться у історії за реальні досягнення, хто вклав у розбудову боксу.
У минулі часи нас вчили, що Щоцикас, Ласло Папп та Попенченко - то великі бійці, бо розвинули технічні засоби боксу.
А що величного у таких як Тайсон? Піар навкруги нього задля заробітку Кінга це величь?
Велич :)
Тайсон - нова сторінка у технічному арсеналі боксу. Наскільки розумію, Д’Амато був великим аналітиком, й переніс у бокс щось з техніки європейського фехтування. Тайсон же став першим, хто практино реалізував нову тактико-техніку.
Крім того, можна ще говорити про популяризацію того чи іншого спорту. Так був час, бокс був модним. Зараз він поступився новому спорту - ММА, хоч гроші там на порядки менше.
А така тенденці, бо ММА більш видовищний.
А хто робить бокс видовищним? Кличко? Мейвезер? Ні. Такі бійці як Гатті, Тайсон. Чи Попенченко :) Теж був той ще дядька. Бум, й - виноси :)

"Ты шо, самый умный?", "Думаешь умнее всех, да?"

Эти выражения чаще используются в отношении людей, которые действуют нестандартно, не так, как все. Думаю, это скорее выражение недоверия со стороны шаблонно мыслящего большинства в адрес тех, кто выбивется из стада. То есть это проявление нелюбви не к умным, а к выделяющимся. Думаю, здесь дело в этаком общинном, кугутском, если хотите, мышлении. Не стоит забывать, что еще всего-то 100 с небольшим лет назад население Российской империи, к которой относились и мы, было на 85% сельским, с глубоко укоренившимися консервативными взглядами. А, как Вы знаете, человек-то из села уехать может, а вот село из человека - ...

А вот это выражение у меня больше ассоциируется с ситуацией, когда более статусный собеседник (родитель, начальник) сталкивается с аргументацией со стороны менее статусного собеседника (соответственно, ребенка, подчиненного), которой он не может или не хочет противопоставить логические контраргументы.

"Умнее всех быть хочешь, да, *******?"
А вот это уже действительно похоже на проявление нелюбви к умным. С одной стороны, это проявление менталитета краба, с другой - элементарная боязнь, что более умный человек Вас обманет.

Д’Амато був великим аналітиком, й переніс у бокс щось з техніки європейського фехтування.
Алеж техніка боксування з положенням передньої руки нівбито вона тримає рапіру була винайдена українськими боксерами.

І до теми - погуглив, так "роздягли" на усі бабки не тільки Тайсона, алеж і Голліфілда. Тож прислів'я "Сила є розуму не потрібно" діє.

Алеж техніка боксування з положенням передньої руки нівбито вона тримає рапіру була винайдена українськими боксерами.

І до теми - погуглив, так "роздягли" на усі бабки не тільки Тайсона, алеж і Голліфілда. Тож прислів'я "Сила є розуму не потрібно" діє.
:) еге ж, українськими.. Був такий... Енгибарян, здається. Та й не він один.
Оте, хто що привніс, то взагалі - дууже суперечливі заяви. А Д"Амато зробив тренування на основі кола з європейської класичної школи фехтування. Там - концепція, різні кути нападу-захисту, змінюючи положення відносно супротивника. Воно не просто винайдено, воно покладено в основу школи, що переймають по всьому світу. Ломанченко, наприклад - отак робить. Я так розумію, то в нього тренер класний. Бо техніка просто філігранна. Може, Ломанченко взагалі найкращий боксер усіх часів. Але основа його техніки - саме те, що показував Тайсон.

:) еге ж, українськими.. Був такий... Енгибарян, здається. Та й не він один.
Оте, хто що привніс, то взагалі - дууже суперечливі заяви. А Д"Амато зробив тренування на основі кола з європейської класичної школи фехтування. Там - концепція, різні кути нападу-захисту, змінюючи положення відносно супротивника. Воно не просто винайдено, воно покладено в основу школи, що переймають по всьому світу. Ломанченко, наприклад - отак робить. Я так розумію, то в нього тренер класний. Бо техніка просто філігранна. Може, Ломанченко взагалі найкращий боксер усіх часів. Але основа його техніки - саме те, що показував Тайсон.

Не ображайся, але твій пост свідкує про твою радянщину :плачу:

Ти пишеш, що Лом є найтехнічнішим боксером усіх часів. Алеж його тенував батько та Мельнік. Ось Лом-старший та Мельнік і відтворили саму унікальну техніку.

Але легедою для тебе всеж є Д"Амато. Бо він "зза границі" та виховав бійця в піар якого вкладені десятки міліонів долярів.

То викинь совок з голови - ми не дурніши, та не гірші. Батько Лома та Мельнік набули техніки не від Д"Амато. Це мабуть, як з радіо - розумні люди приходять до схожих правильних висновків, Марконі, Попов, Тесла, Хьюз, Боше - усі зробили водночас теж саме.

Назад
Зверху Знизу