Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Почему не обсуждают Евровидение 2019?

• Автор теми Автор теми NV-SD2AM
  • Дата створення Дата створення
Получите и распишитесь:
https://www.google.com/amp/s/amp.st...ja-orhanizatorov-evrovidenija-v-hermanii.html
"Ми, організатори першого міжнародного з'їзду Євробачення UNESCON у Ганновері (Німеччина), сердечно співчуваємо щодо ситуації котра виникла після національного відбору в Україні.

Навіть якщо ми особисто ніяк не можемо вплинути на вирішення питання, ми сподіваємося, що усе вирішиться на користь MARUV - співачки, обрану жюрі та глядачами.

У будь-якому випадку, ми із великим задоволенням запрошуємо Анну та її шоу-балет прийняти участь у гала концерті нашого заходу, котрий відбудеться 29 червня цього року, де вона має можливість виступити у супроводі оркестру перед її багаточисельними інтернаціональними прихильниками!"
Этож надо было так обгадиться. Вот что о нас скажут европейские люди?
Вы и дальше будете защищать этих рукопопов?
Взять и такой светлый конкурс превратить в шабаш...
Если вы думаете что это так просто сойдет с рук- вы заблуждаетесь.

Были ли там среди ответственных действительно бывшие комсомольцы?

"Фантазер ты меня называла"
х.з. как вас там она называла
чел на видео в фб украинское государство не осуждает, а только выражает сочуствие фанатам конкурса, т.е. всяким недалеким ЛГБТешникам
Я Вам тоже выражаю сочуствие)

Марув - агент мирового империализма!

Судя по настырной лжи, складывается впечатление, что Марув (или ее менеджмент, так как сама она тупая) сознательно участвовала в российской провокации против Украины.
Эт мы разберемси- кто врет

х.з. как вас там она называла
чел на видео в фб украинское государство не осуждает, а только выражает сочуствие фанатам конкурса, т.е. всяким недалеким ЛГБТешникам
Я Вам тоже выражаю сочуствие)

Вот вам еще :
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вы что то имеете против ЛГБТ?
Вы изуродовали конкурс!

Та блин я от модератора люлей получил за оскорбление и не пойму кому в пупок кланяться.
Отзовитесь оскорбленные!
У нас тут прийнято ватніків та великососів - федерастів "ущємлять".

Здається тебе "ущємілі".

Назад
Зверху Знизу