Почему молчит Президент ?

• Автор теми Автор теми Хаммер
  • Дата створення Дата створення
ви таки есть странный человек
Ви хотите, чтобы он перед вами гапака танцевал на предмет почему площадь не разогнали еще первый день:confused:
Ну ты же пляшешь тут канкан постоянно.

Уже:
Президент Украины Виктор Янукович возмущен событиями, произошедшими на Евромайдане утром 30 ноября, и осуждает действия, которые привели к силовому противостоянию.

"Я глубоко возмущен теми событиями, которые произошли в ночь на Майдане Независимости. Я осуждаю действия, которые привели к силовому противостоянию и страданий людей", - говорится в обращении главы государства к украинскому народу, опубликованному на его официальном сайте в субботу вечером.

"Несколько дней назад я перед всей страной заявил о поддержке гражданских ненасильственных акций. Те, кто не услышали слова Конституции и Президента и своими решениями и действиями спровоцировали конфликт на Майдане, - будут наказаны", - подчеркнул В.Янукович.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Витя1 в 2004, тоже в основном молчал.тоже болел?
Та он простой парень,думать не обучен.

всрався... І не від страху а з великої ненависті
Да не и от страху тоже.

Хорошо, если все этим и закончится (разгон имею виду)
И не мечтай.

На мой взгляд произошло позорное событие, последствия которого трудно предсказать. На мой взгляд позиция Президента мне как гражданину не понятна . Как так допустить такое в столице когда все усилия были направлены чтоб в стране всё проходило мирным путём. Как такое можно было допустить . Где наш Гарант ?

У него рот занят.

Янукович 16 годин думав, як засудити насильство на Майдані
Президент Віктор Янукович заявив, що винні в конфлікті на Майдані Незалежності в Києві будуть покарані. Про це йдеться в заяві президента, поширеній його прес-службою.
Подаємо повний текст заяви.

«Я глибоко обурений тими подіями, які відбулися вночі на Майдані Незалежності.

Я засуджую дії, які призвели до силового протистояння та страждань людей.

Кілька днів тому я перед усією країною заявив про підтримку громадянських ненасильницьких акцій.

Ті, хто не почули слова Конституції та президента і своїми рішеннями та діями спровокували конфлікт на Майдані, - будуть покарані.

Я вимагаю від Генеральної прокуратури терміново надати мені та українському суспільству результати негайного та об’єктивного розслідування для належного покарання винних.

Я підтверджую - ми єдині у виборі нашого спільного європейського майбутнього.

Вчора завершився Вільнюський саміт, який засвідчив - у нас з європейськими колегами є спільне розуміння проблем, що існують, і є спільне бажання працювати над їх подоланням.

Сьогодні нам потрібна спільна робота над програмою заходів, що зробить економіку України менш вразливою, захистить робочі місця, зарплати, пенсії та у перспективі дозволить їх підвищувати. Саме про це я говорив у Вільнюсі.

Запевняю з усією відповідальністю: всі зусилля влади спрямовані на подолання кризових процесів, зміцнення економіки України, покращення життя людей.

Я закликаю кожного з вас долучитися до цього відповідального завдання. Кожен має докласти максимальних зусиль до зміцнення нашої держави та об’єднання нашого суспільства.

Переконаний, саме такий підхід дозволить нам досягнути бажаних цілей і не допускати більше конфліктів та протистояння в суспільстві.

Вірю у вашу мудрість та готовність до спільної роботи заради нашого європейського майбутнього».

Тиждень.ua
..........

Уже:

"Несколько дней назад я перед всей страной заявил о поддержке гражданских ненасильственных акций. Те, кто не услышали слова Конституции и Президента и своими решениями и действиями спровоцировали конфликт на Майдане, - будут наказаны", - подчеркнул В.Янукович.

Я так понимаю, шо он намекает на то, шо пяток слесарей-сантехников из жилкомунсервиса, которіе уже всех задрали своей елкой, будут строго предупреждені, не?

Назад
Зверху Знизу