Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Побили?...Тетяну Чорновіл.

• Автор теми Автор теми project-70
  • Дата створення Дата створення

Що було насправді:

• Банальна "розборка" на дорозі після ДТП

Голосів: 96 29.4%
  • Дії злочинної влади

Голосів: 147 45.1%
  • Самопіар

Голосів: 83 25.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    326
А потом перекрасился в угоду моменту
Я же сказав, що переважна більшість. Але були статті й українською мовою й навіть німецькою та англійською. :-)
А партбилет не выбросил, хамелеон?
Це Ви за власним досвідом, чи за досвідом батька такі питання задаєте. У мене ніколи в житті не було ніяких партквитків. До КПРС неохоче приймали твочу інтелигенцію. Щоб знав, щоб прийняти до КПРС одного інженера чи науковця, треба було спочатку прийняти 4-х робітників. Але робітники не дуже туди перлися, говорили, що краще зайву пляшку горілки придбати, ніж платити членські внески та й ще сидіти на політичному навчанні та на партсборах. :-)

Сообщение от project-70

Йому років 20 від сили!
Я чоловік, але все рівно приємно таке чути. Дякую за комплімент :-)

Судячи із стилю спілкування, Ви - комуноїд? Чи просто людина з Барабану? Це їхній звичайний стиль мислення та спілкування. :-)

Не то и не другое. Кстати, а чем Вам так люди с Барабана не нравятся? Не загоняйтесь, вы же людей не справедливо обижаете. Я поражен - Вы же интеллигент (насколько я понимаю), а у Вас значит кто-то комуноид, а люди с рынка Барабашева не способны мыслить вовсе? или как? Стыдно должно быть. И все же ни покидает мысль, что Вы действительно местный рецидивист. А в каком учебном заведении Вы преподавали, можно поинтересоваться?

И да, про Ваш стиль общения я уже как-то выше высказался...

Останнє редагування:
А в каком учебном заведении Вы преподавали, можно поинтересоваться?
Марно питаєш!Я з ним пішов на принцип-уклав парі...він мене "через друзів" півроку перевіряв чи я йому написав правду...В кінці тупо злився,закосивши під дурачка...

Гуртик - це хоббі.

печивце еще.

Как мало тебе для щастия надо:нудно:

Якщо почитати опуси свідомих,то виходить,що все у них добре-і зарплата,і освіта...і це все при"злочинній владі"! :D

умеешь ты приятное сказать:D

Одна неувязочка - дача то не его оказалась...

Это понятно,обычно дачи дядины,тетины,дальних родственников,а министры бедные и честные слуги народа.

Тягнибока засудили до розстрілу,Яценюк з Клічко взяли шлюб і у зв'язку з вагітністю останнього їх звільнили в залі суду...

:рл:

Останнє редагування:
Да. Майдану нужен был повод стоять дальше. Но я оооочень сильно сомневаюсь, что нападение и избиение журналистки - дело самих майданцев. Мое мнение - это обычная бытовуха, с политикой не имеющая ничего общего. Просто она произошла в нужное время и в нужном месте. Не более.

вот это точно

Никакого избеения, только имитация, инсцинировка, кино

это все ахверистау из - за бугра, голивуд проклятый вмешивается :рл: :іржач::іржач:
. Назвать это поскудство можно по разному. А как всё было по настоящему спросите у самой Черновол. Появилась она реально в кадре с 27 декабря, до этого снималась в роликах не Черновол.

а кто ??? нанятый двойник :іржач: причем стопудово нанятый проклятой америкой (чи европой ) ?:іржач:....ооооой как почитаешь ,охренеешь , ну и мозги у некоторых людей

А кстати у левой есть сережки в ушах, а у правой нет. С чего бы это? Или Ярема снял, чтобы долбайопы-менты не скомуниздили?

не ты шо еще и свитер не тот ..........как ты не заметил ?????? никакой наблюдательности у тебя нет .........(или фотки обязаны были предоставить за 2 секунды до избиения и 2 после ?)
мне от интересно такими идиомами что людей на наличие *****изма проверяют ???

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу